DayTrading: Czwartek 11.05.2017
Re: DayTrading: Czwartek 11.05.2017
Świeżak żyje w świecie iluzji, że pokona system i każdego dnia bez ryzyka będzie zarabiał kilka tysięcy złotych.
The only way is up
i za raz wszystko będzie jasne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wyjdzie bokiem .....andrut pisze:i za raz wszystko będzie jasne
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
nie do góryPipsKong pisze:wyjdzie bokiem .....andrut pisze:i za raz wszystko będzie jasne

oczywiście, że sobie jaja robię : )
nie obchodzą mnie dynamiczne wskaźniki, żadne wskaźniki mnie nie interesują w sumie... rozumiem jak działają (RSI, MACD, SToch itp.) ale ja ich nie używam, bo po co . . .
nie obchodzą mnie dynamiczne wskaźniki, żadne wskaźniki mnie nie interesują w sumie... rozumiem jak działają (RSI, MACD, SToch itp.) ale ja ich nie używam, bo po co . . .
Ostatnio zmieniony 11 maja 2017, 12:12 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
o to to to toTomasz196407 pisze:nie do góryPipsKong pisze:wyjdzie bokiem .....andrut pisze:i za raz wszystko będzie jasne

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
Tak tez sadziłem że jajka,pedro pisze:oczywiście, że sobie jaja robię : )
nie obchodzą mnie dynamiczne wskaźniki, żadne wskaźniki mnie nie interesują w sumie... rozumiem jak działają (RSI, MACD, Toch itp.) ale ja ich nie używam, bo po co . . .
ale chyba wieksze sa kto robi teorie nie poparta praktyką,
czuje sie tak jakby profesor matematyki udowadniał mi ze sa inne reguły niz 2+2
Złoto to moze zechce w koncu ruszyć w gore?
jest szansa, jeżeli pinbar sprzed dwóch dni to utrzymad4mian7 pisze:Złoto to moze zechce w koncu ruszyć w gore?
https://invst.ly/3xom6
Jutro też jest dzień.
Na to liczępedro pisze:jest szansa, jeżeli pinbar sprzed dwóch dni to utrzymad4mian7 pisze:Złoto to moze zechce w koncu ruszyć w gore?
https://invst.ly/3xom6