DayTrading: Czwartek 11.05.2017
Re: DayTrading: Czwartek 11.05.2017
DAX dzis wypłaca jak bankomat...
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
cały czas i nieprzerwanieŚwieżak44 pisze:DAX L.
dzisiaj promocja złapana w punkcie !!!!

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
No nie wiem, czy tak nieprzerwanie. widzsz tą świecę na szaro? Ona może spowodować spadek. Są w trójkącie, więc nic jeszcze nie wiadomo.PipsKong pisze:cały czas i nieprzerwanieŚwieżak44 pisze:DAX L.
dzisiaj promocja złapana w punkcie !!!!
![]()
![]()

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
naprawdę myślisz że jakakolwiek świeczka w tym pędzie ma znaczenie ?????Świeżak44 pisze: No nie wiem, czy tak nieprzerwanie. widzsz tą świecę na szaro? Ona może spowodować spadek. Są w trójkącie, więc nic jeszcze nie wiadomo.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Zależy na jakim interwale. Jak na M1-M15 to ma znaczenie.PipsKong pisze:naprawdę myślisz że jakakolwiek świeczka w tym pędzie ma znaczenie ?????Świeżak44 pisze: No nie wiem, czy tak nieprzerwanie. widzsz tą świecę na szaro? Ona może spowodować spadek. Są w trójkącie, więc nic jeszcze nie wiadomo.
Świeżak44 pisze:+2k z ropy i DAX. Zamknięte. Czekamy na 10.00. Czyżby dzisiaj kolejne 20%?? Troche nie mam czasu, ale zobaczymy..
Cześć,
jak już 7 lat inwestuję i zawsze cieszą mnie takie wschodzące gwiazdy inwestycji giełdowych.
Normalnie Wilk z Wigu się znalazł, najczęściej po kilku miesiącach kończą z depo na minusie i łzawą historią jak to broker mnie oszukał.
Spasuj proszę, bo rynek jeszcze nie raz udowodni Ci jak bardzo nie masz racji i jak wiele musisz się jeszcze nauczyć...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
no dobra na tym interwale może mieć ;] tym bardziej że na chwilę mamy przystanekŚwieżak44 pisze: Zależy na jakim interwale. Jak na M1-M15 to ma znaczenie.
ale nie wierzę w spadki na Daxie .... to tylko przystanek przed kolejnymi Maxami
to jest moja i tylko moja opinia

to jest demo usermolmomas pisze:Świeżak44 pisze:+2k z ropy i DAX. Zamknięte. Czekamy na 10.00. Czyżby dzisiaj kolejne 20%?? Troche nie mam czasu, ale zobaczymy..
Cześć,
jak już 7 lat inwestuję i zawsze cieszą mnie takie wschodzące gwiazdy inwestycji giełdowych.
Normalnie Wilk z Wigu się znalazł, najczęściej po kilku miesiącach kończą z depo na minusie i łzawą historią jak to broker mnie oszukał.
Spasuj proszę, bo rynek jeszcze nie raz udowodni Ci jak bardzo nie masz racji i jak wiele musisz się jeszcze nauczyć...

The only way is up
molmomas pisze:Świeżak44 pisze:+2k z ropy i DAX. Zamknięte. Czekamy na 10.00. Czyżby dzisiaj kolejne 20%?? Troche nie mam czasu, ale zobaczymy..
Cześć,
Też mnie to śmieszy

a mnie nie, bo jeżeli gościowi tyle czasu chce się grać na demie to jest mega twardyd4mian7 pisze:
Też mnie to śmieszy