hehePipsKong pisze:DAX to ulica jednokierunkowad4mian7 pisze:elki na daxie złapane i teraz zjazdco Wy robita oj co Wy robita ?:D
![]()

wczoraj rano grzywke potargało kongu

hehePipsKong pisze:DAX to ulica jednokierunkowad4mian7 pisze:elki na daxie złapane i teraz zjazdco Wy robita oj co Wy robita ?:D
![]()
wczoraj cały dzień była promocja !!! Cena z Biedry dosłownieTomasz196407 pisze:
hehe
to dobrze, przeciez cie nie sprawdzam:)PipsKong pisze:wczoraj cały dzień była promocja !!! Cena z Biedry dosłownieTomasz196407 pisze:
hehe
a dzisiaj , zaraz nowe szczyty
tak nie mogę ;/ nie daję rekomendacji , ale widać czarno na białym że DAX to eLegancka opcjaTomasz196407 pisze:
to dobrze, przeciez cie nie sprawdzam:)
daj tu ludziom szanse na te twoje wzrosty, niech z toba zarabiają
PipsKong pisze:tak nie mogę ;/ nie daję rekomendacji , ale widać czarno na białym że DAX to eLegancka opcjaTomasz196407 pisze:
to dobrze, przeciez cie nie sprawdzam:)
daj tu ludziom szanse na te twoje wzrosty, niech z toba zarabiają
przy takim parciu na górę , dla mnie każdy zjazd jest dobrym poziomem na LTomasz196407 pisze:
dla mnie na razie nie ma wejscia
musi byc jasno i czytelnie - bez pytania o picie![]()
12800 obserwacja
Brawo Tomasz, rację mialesTomasz196407 pisze:Świeżak44 pisze:zobaczcie jaka doji na M5 na DAX-ie.
-- Dodano: 09 maja 2017, 08:59 --
Chyba bedą spadać..![]()
gdzie ona jest ,
----------------------------
nawik za kółkiem i zarabia![]()
mysle ze Dog nie popłynołeś
Kong wiesz że ja troszke inaczej patrze na wykres,PipsKong pisze:przy takim parciu na górę , dla mnie każdy zjazd jest dobrym poziomem na LTomasz196407 pisze:
dla mnie na razie nie ma wejscia
musi byc jasno i czytelnie - bez pytania o picie![]()
12800 obserwacja![]()
13000 musi być , za blisko są żeby tego nie dotknąćd4mian7 pisze:Kong, a gdzie widzisz finisz tych dzikich wzrostów?
ja Cię bardzo rozumiem, ale tutaj od długiego czasu nie ma korektTomasz196407 pisze:
Kong wiesz że ja troszke inaczej patrze na wykres,
parcie impuls - korekta
korekta -impuls
dodatkowo uwzgledniam obligi
i takie cus tez sa instytucje które poprostu musza kupic pare spółeczek bo inaczej klopa z nimi,
ale to inna bajka