owszem, dlatego wywalą w górę aż miło,d4mian7 pisze:coś chyba paliwo się konczy na te nowe szczyty
zobacz, nie ma żadnego akcentu na spadki .... żadnego no może jakieś świeczki M1

owszem, dlatego wywalą w górę aż miło,d4mian7 pisze:coś chyba paliwo się konczy na te nowe szczyty
Mówisz o Niemczech? Z tego co piszą tu: https://forexclub.pl/niemiecki-regulato ... forex-cfd/ to nie tak do końca zakazany. W skrócie, albo ochrona przed ujemnym saldem, albo wypadTomasz196407 pisze:-to teraz młodzi beda mieli problemy-PipsKong pisze:raczej stara pierdołaTomasz196407 pisze:
nie ida ramie w ramie, tak jak dwóch z karczmy
//
Co ja ci bede tłumaczył ty stary wyga, na tym rynku
![]()
u sasiadów zakazuja handlu na FX
Bardzo dobrze. Im więcej nas tym łatwiej pokonamy grubasaPipsKong pisze:to ciekawe bo ja też ;PTsunamiPL pisze:Poczęstowałem edka L.
dla mnie dupy nie urywaPipsKong pisze:owszem, dlatego wywalą w górę aż miło,d4mian7 pisze:coś chyba paliwo się konczy na te nowe szczyty
zobacz, nie ma żadnego akcentu na spadki .... żadnego no może jakieś świeczki M1![]()
Masz dwie sprzeczności PIS i DAXTsunamiPL pisze:Niech zakażą sprzedaży i produkcji alkoholu, papierosów, bo są szkodliwe.
W samochodach giną ludzie, zatem sprzedawca aut w salonie to handlarz śmiercią ?![]()
Samoloty też spadają, a ludzie latają - zakazać.
Jesteśmy dorośli, a tu państwo uszczęśliwia obywateli na siłę.
Świeżak się uczy Daxa już od paru depozytów, a tu w końcu PiS zakaże CFD Daxa
hahahaha i cała nauka pójdzie w pi... !!!!! ;]TsunamiPL pisze:Niech zakażą sprzedaży i produkcji alkoholu, papierosów, bo są szkodliwe.
W samochodach giną ludzie, zatem sprzedawca aut w salonie to handlarz śmiercią ?![]()
Samoloty też spadają, a ludzie latają - zakazać.
Jesteśmy dorośli, a tu państwo uszczęśliwia obywateli na siłę.
Świeżak się uczy Daxa już od paru depozytów, a tu w końcu PiS zakaże CFD Daxa