DayTrading: Piątek 05.05.2017
Re: DayTrading: Piątek 05.05.2017
A myślisz ze ten Marcon wygra? Bo ja mysle ze wygra ta Le Pe czy jak jej tam
-
- Gaduła
Prościej jest-Makaron
Świeżak pisałem ci, że komputery (algi) non stop zmieniają algorytmy.Świeżak44 pisze:Najciekawsze, że DAX najbardziej rośnie po południu, po zamknięciu kasowego. Kiedyś było inaczej. Rósł rano, po południu się kisił..
-- Dodano: pt 05-05-2017, 21:20 --
Stary jak spadek o 3% cię kładzie, to nie opanowałeś pierwszej lekcji forexa i CFD. Zarządzanie kapitałem.Świeżak44 pisze:Wybiciem na M5 .. i moja niezawodną intuicjąPipsKong pisze:Świeżak44 pisze:Uwaga. Wziąłem L na DAX-ie.![]()
![]()
![]()
pijemy !!!
ale szczerze ????
nie mam bladego pojęcia czym się kierowałeś ;]
-- Dodano: 05 maja 2017, 15:59 --
Ten numer z ropą przejdzie do historii. To było czyszczenie SL i depo o 5.00 rano zrobili..
The only way is up
Ja rozkminiam to tak. Przy Brexicie sondaże mówiły jedno a rzeczywistość powiedziała drugie. Nastepnie były wybory w USA i logicznie myśląc drugi raz giełda takiego numeru nie wywinie. A jednak zrobili to samo. Znowu sondaże co innego a realia kompletnie inne. Giełda tak jakby znowu myślała ze ludzie sie nabiorą na te sondaże. Teraz znowu podobna sytuacja tylko wszystko odbedzie sie poza nami tylko w nocy z niedzieli na pon ujrzymy co sie stało na swoich platformach. Znowu sondaże na tego pajaca. Ogólnie to cięzka zagwostka co zrobią. Ja w wygraną tego Marcona nie wierze. Szkoda ze Kolonko na temat wyborów we Francji milczy.
Zgadzam się. Do tego dodałbym, że premia za wygraną Le Pen (czyt. liczba pipsów) jest dużo wyższa niż w przypadku wygranej Macrona.Stachuu pisze:Ja rozkminiam to tak. Przy Brexicie sondaże mówiły jedno a rzeczywistość powiedziała drugie. Nastepnie były wybory w USA i logicznie myśląc drugi raz giełda takiego numeru nie wywinie. A jednak zrobili to samo. Znowu sondaże co innego a realia kompletnie inne. Giełda tak jakby znowu myślała ze ludzie sie nabiorą na te sondaże. Teraz znowu podobna sytuacja tylko wszystko odbedzie sie poza nami tylko w nocy z niedzieli na pon ujrzymy co sie stało na swoich platformach. Znowu sondaże na tego pajaca. Ogólnie to cięzka zagwostka co zrobią. Ja w wygraną tego Marcona nie wierze. Szkoda ze Kolonko na temat wyborów we Francji milczy.
The only way is up
-
- Gaduła
A co go obchodzą ci tchórze i sprzedawczyki !Stachuu pisze:Ja rozkminiam to tak. Przy Brexicie sondaże mówiły jedno a rzeczywistość powiedziała drugie. Nastepnie były wybory w USA i logicznie myśląc drugi raz giełda takiego numeru nie wywinie. A jednak zrobili to samo. Znowu sondaże co innego a realia kompletnie inne. Giełda tak jakby znowu myślała ze ludzie sie nabiorą na te sondaże. Teraz znowu podobna sytuacja tylko wszystko odbedzie sie poza nami tylko w nocy z niedzieli na pon ujrzymy co sie stało na swoich platformach. Znowu sondaże na tego pajaca. Ogólnie to cięzka zagwostka co zrobią. Ja w wygraną tego Marcona nie wierze. Szkoda ze Kolonko na temat wyborów we Francji milczy.
-- Dodano: 05 maja 2017, 20:42 --
Kolejny Luis de fine -cała francja !!!
Ja we Francji bylem i widze co tam sie dzieje. Co prawda byłem tam ładnych pare lat temu i sory ale na ulicy co drugi to murzyn. Myśle że oni mają dość tych uchodzców i tego co sie dzieje w ich kraju dlatego wybiorą tą Le Pen żeby zrobiła porządek. Oczywiście elita i banksterzy chcą wygranej swojego pachoła wyciągniętego z rękawa o którym nic tak na prawdę nie wiadomo. To chyba taki drugi Petru
. ładują kase w jego promocje i propagandę tak jak u nas w sondaże dla PO które juz wyprzedziło PIS.

-
- Gaduła
A niemiaszki grzeją ostro !!!!!!!!!
-- Dodano: 05 maja 2017, 20:46 --

-- Dodano: 05 maja 2017, 20:46 --
święta racjaStachuu pisze:Ja we Francji bylem i widze co tam sie dzieje. Co prawda byłem tam ładnych pare lat temu i sory ale na ulicy co drugi to murzyn. Myśle że oni mają dość tych uchodzców i tego co sie dzieje w ich kraju dlatego wybiorą tą Le Pen żeby zrobiła porządek. Oczywiście elita i banksterzy chcą wygranej swojego pachoła wyciągniętego z rękawa o którym nic tak na prawdę nie wiadomo. To chyba taki drugi Petru. ładują kase w jego promocje i propagandę tak jak u nas w sondaże dla PO które juz wyprzedziło PIS.

Albo zrobią tak. Wygra Makaron, .. a giełdy łuubudu ..w dół. Potem powiedzą, że wygrana była w cenia, że realizacja zysków.. Nieważne. Ważne że znów wszystkich wydymają. To szulernia.Stachuu pisze:Ja rozkminiam to tak. Przy Brexicie sondaże mówiły jedno a rzeczywistość powiedziała drugie. Nastepnie były wybory w USA i logicznie myśląc drugi raz giełda takiego numeru nie wywinie. A jednak zrobili to samo. Znowu sondaże co innego a realia kompletnie inne. Giełda tak jakby znowu myślała ze ludzie sie nabiorą na te sondaże. Teraz znowu podobna sytuacja tylko wszystko odbedzie sie poza nami tylko w nocy z niedzieli na pon ujrzymy co sie stało na swoich platformach. Znowu sondaże na tego pajaca. Ogólnie to cięzka zagwostka co zrobią. Ja w wygraną tego Marcona nie wierze. Szkoda ze Kolonko na temat wyborów we Francji milczy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Stachuu zgadzam się.Stachuu pisze:Ja we Francji bylem i widze co tam sie dzieje. Co prawda byłem tam ładnych pare lat temu i sory ale na ulicy co drugi to murzyn. Myśle że oni mają dość tych uchodzców i tego co sie dzieje w ich kraju dlatego wybiorą tą Le Pen żeby zrobiła porządek. Oczywiście elita i banksterzy chcą wygranej swojego pachoła wyciągniętego z rękawa o którym nic tak na prawdę nie wiadomo. To chyba taki drugi Petru. ładują kase w jego promocje i propagandę tak jak u nas w sondaże dla PO które juz wyprzedziło PIS.
The only way is up