DayTrading: Piątek 05.05.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 maja 2017, 00:00

Wzrost
0
Brak głosów
Bez zmian
1
100%
Spadek
0
Brak głosów

Liczba głosów: 1

Stachuu
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 05.05.2017

Nieprzeczytany post autor: Stachuu »

A myślisz ze ten Marcon wygra? Bo ja mysle ze wygra ta Le Pe czy jak jej tam

skalp górą
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skalp górą »

Prościej jest-Makaron

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Świeżak44 pisze:Najciekawsze, że DAX najbardziej rośnie po południu, po zamknięciu kasowego. Kiedyś było inaczej. Rósł rano, po południu się kisił..
Świeżak pisałem ci, że komputery (algi) non stop zmieniają algorytmy.

-- Dodano: pt 05-05-2017, 21:20 --
Świeżak44 pisze:
PipsKong pisze:
Świeżak44 pisze:Uwaga. Wziąłem L na DAX-ie.
:564: :564: :564:

pijemy !!!

ale szczerze ????
nie mam bladego pojęcia czym się kierowałeś ;]
Wybiciem na M5 .. i moja niezawodną intuicją :twisted:

-- Dodano: 05 maja 2017, 15:59 --

Ten numer z ropą przejdzie do historii. To było czyszczenie SL i depo o 5.00 rano zrobili.. :/
Stary jak spadek o 3% cię kładzie, to nie opanowałeś pierwszej lekcji forexa i CFD. Zarządzanie kapitałem.
The only way is up

Stachuu
Pasjonat
Pasjonat

Ja rozkminiam to tak. Przy Brexicie sondaże mówiły jedno a rzeczywistość powiedziała drugie. Nastepnie były wybory w USA i logicznie myśląc drugi raz giełda takiego numeru nie wywinie. A jednak zrobili to samo. Znowu sondaże co innego a realia kompletnie inne. Giełda tak jakby znowu myślała ze ludzie sie nabiorą na te sondaże. Teraz znowu podobna sytuacja tylko wszystko odbedzie sie poza nami tylko w nocy z niedzieli na pon ujrzymy co sie stało na swoich platformach. Znowu sondaże na tego pajaca. Ogólnie to cięzka zagwostka co zrobią. Ja w wygraną tego Marcona nie wierze. Szkoda ze Kolonko na temat wyborów we Francji milczy.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Stachuu pisze:Ja rozkminiam to tak. Przy Brexicie sondaże mówiły jedno a rzeczywistość powiedziała drugie. Nastepnie były wybory w USA i logicznie myśląc drugi raz giełda takiego numeru nie wywinie. A jednak zrobili to samo. Znowu sondaże co innego a realia kompletnie inne. Giełda tak jakby znowu myślała ze ludzie sie nabiorą na te sondaże. Teraz znowu podobna sytuacja tylko wszystko odbedzie sie poza nami tylko w nocy z niedzieli na pon ujrzymy co sie stało na swoich platformach. Znowu sondaże na tego pajaca. Ogólnie to cięzka zagwostka co zrobią. Ja w wygraną tego Marcona nie wierze. Szkoda ze Kolonko na temat wyborów we Francji milczy.
Zgadzam się. Do tego dodałbym, że premia za wygraną Le Pen (czyt. liczba pipsów) jest dużo wyższa niż w przypadku wygranej Macrona.
The only way is up

skalp górą
Gaduła
Gaduła

Stachuu pisze:Ja rozkminiam to tak. Przy Brexicie sondaże mówiły jedno a rzeczywistość powiedziała drugie. Nastepnie były wybory w USA i logicznie myśląc drugi raz giełda takiego numeru nie wywinie. A jednak zrobili to samo. Znowu sondaże co innego a realia kompletnie inne. Giełda tak jakby znowu myślała ze ludzie sie nabiorą na te sondaże. Teraz znowu podobna sytuacja tylko wszystko odbedzie sie poza nami tylko w nocy z niedzieli na pon ujrzymy co sie stało na swoich platformach. Znowu sondaże na tego pajaca. Ogólnie to cięzka zagwostka co zrobią. Ja w wygraną tego Marcona nie wierze. Szkoda ze Kolonko na temat wyborów we Francji milczy.
A co go obchodzą ci tchórze i sprzedawczyki !

-- Dodano: 05 maja 2017, 20:42 --

Kolejny Luis de fine -cała francja !!!

Stachuu
Pasjonat
Pasjonat

Ja we Francji bylem i widze co tam sie dzieje. Co prawda byłem tam ładnych pare lat temu i sory ale na ulicy co drugi to murzyn. Myśle że oni mają dość tych uchodzców i tego co sie dzieje w ich kraju dlatego wybiorą tą Le Pen żeby zrobiła porządek. Oczywiście elita i banksterzy chcą wygranej swojego pachoła wyciągniętego z rękawa o którym nic tak na prawdę nie wiadomo. To chyba taki drugi Petru :). ładują kase w jego promocje i propagandę tak jak u nas w sondaże dla PO które juz wyprzedziło PIS.

skalp górą
Gaduła
Gaduła

A niemiaszki grzeją ostro !!!!!!!!!

-- Dodano: 05 maja 2017, 20:46 --
Stachuu pisze:Ja we Francji bylem i widze co tam sie dzieje. Co prawda byłem tam ładnych pare lat temu i sory ale na ulicy co drugi to murzyn. Myśle że oni mają dość tych uchodzców i tego co sie dzieje w ich kraju dlatego wybiorą tą Le Pen żeby zrobiła porządek. Oczywiście elita i banksterzy chcą wygranej swojego pachoła wyciągniętego z rękawa o którym nic tak na prawdę nie wiadomo. To chyba taki drugi Petru :). ładują kase w jego promocje i propagandę tak jak u nas w sondaże dla PO które juz wyprzedziło PIS.
święta racja :564:

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Albo zrobią tak. Wygra Makaron, .. a giełdy łuubudu ..w dół. Potem powiedzą, że wygrana była w cenia, że realizacja zysków.. Nieważne. Ważne że znów wszystkich wydymają. To szulernia.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Stachuu pisze:Ja we Francji bylem i widze co tam sie dzieje. Co prawda byłem tam ładnych pare lat temu i sory ale na ulicy co drugi to murzyn. Myśle że oni mają dość tych uchodzców i tego co sie dzieje w ich kraju dlatego wybiorą tą Le Pen żeby zrobiła porządek. Oczywiście elita i banksterzy chcą wygranej swojego pachoła wyciągniętego z rękawa o którym nic tak na prawdę nie wiadomo. To chyba taki drugi Petru :). ładują kase w jego promocje i propagandę tak jak u nas w sondaże dla PO które juz wyprzedziło PIS.
Stachuu zgadzam się.
The only way is up

Zablokowany