Przeczyścili stopy.d4mian7 pisze:Śledzę wątek od rana i nie widzęTsunamiPL pisze:Było już wyjaśniane dzisiaj na forumd4mian7 pisze:ktos ma jakiś pomysł o co mogło chodzić o 5:30 kiedy takie dziwne ruchy były?
DayTrading: Piątek 05.05.2017
Re: DayTrading: Piątek 05.05.2017
The only way is up
W sklepach jest wietrzenie magazynów, a na fx czyszczenie stopówTsunamiPL pisze: Przeczyścili stopy.
Kongu złoty dawaj wiecej hajsu na te wzrosty na dax 

stopy warto czyścić i myć codziennieTsunamiPL pisze:Przeczyścili stopy.d4mian7 pisze: Śledzę wątek od rana i nie widzę
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
więcej nie mam , wszystko ALL INAd12fx pisze:Kongu złoty dawaj wiecej hajsu na te wzrosty na dax

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Acha, to tak raz w miesiacu robią? i nad ranem?
Wielkość lota znana i lubiana na forum.PipsKong pisze:więcej nie mam , wszystko ALL INAd12fx pisze:Kongu złoty dawaj wiecej hajsu na te wzrosty na dax

The only way is up
Dobrze, że mi przypomniałeś, zastanawiałem się co tak wali, czy skarpety, które oparłem o ścianę, czy stopypedro pisze:stopy warto czyścić i myć codziennieTsunamiPL pisze:Przeczyścili stopy.
ropa jeszcze z raz jebnie i moze sie ogarnie w koncu
prrrr szalony ;]TsunamiPL pisze:Wielkość lota znana i lubiana na forum.PipsKong pisze:więcej nie mam , wszystko ALL INAd12fx pisze:Kongu złoty dawaj wiecej hajsu na te wzrosty na dax
0.01 ;];]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...