dokładnied4mian7 pisze:Świeżak to widze uprawia trading tzw, sezon-zabobon. Jak w lecie żniwa tak w maju ropa góra i indeksy w dół bo sell in may:P

a jak Doji to zmiana trendu ;]
dokładnied4mian7 pisze:Świeżak to widze uprawia trading tzw, sezon-zabobon. Jak w lecie żniwa tak w maju ropa góra i indeksy w dół bo sell in may:P
Ale Yellen prawdopodobnie nie poruszy tematu polityki monetarnejTsunamiPL pisze:http://www.marketwatch.com/story/fed-re ... 2017-05-04
6 członków FED będzie dzisiaj miało wystąpienia
Ropa jest nie do ogarnięcia poniżej H4. Dziś o 5.00 rano Sp500 zjechał raptem 5 punktów, co jest 0,2% a ropa 1,5$ co jest 3%. Od 5.15 do 5.30... Ktoś sobie robi jaja po prostu..MarioDM pisze:Chodziło mu o to, że odrobiła cały NOCNY spadek. Swoją drogą co takiego stało się o godzinie 5 rano, że ropa pojechała 1,5 dolca w 30 minut a dodatkowo o 5:30 zjechały indeksy ?d4mian7 pisze:na jaki ty wykres partrzysz jak dla ciebie odrobila caly spadekTsunamiPL pisze:Ropa odrobiła prawie cały spadek.
Wiem o głosowaniu nad Obamacare, ale przecież to nie było o tej godzinie.
A miedzi nie wyhaczyles? moze sen cie zmorzyl?Bemowo1 pisze:Ja nie spodziewam się dzisiaj fajerwerków, bardziej obstawiam jeszcze jeden impuls, a potem rzeczywiście korektę wzrostów.TsunamiPL pisze: Luka albo dzisiaj albo w poniedziałek może być zamknięta.
Myślę, że dzisiaj L, a na koniec dnia poczęstować edka eską.
Zobaczymy. Już poniżej 2h.
Fajerwerki przez weekend prawdopodobnie będą największe
Świeżak jak szukasz w Forexie jakiegoś sensu to odpuść ;]Świeżak44 pisze: Ropa jest nie do ogarnięcia poniżej H4. Dziś o 5.00 rano Sp500 zjechał raptem 5 punktów, co jest 0,2% a ropa 1,5$ co jest 3%. Od 5.15 do 5.30... Ktoś sobie robi jaja po prostu..To nie dla mnie.
pardon, chodzilo mi oczywiscie o ropewoj55 pisze:A miedzi nie wyhaczyles? moze sen cie zmorzyl?Bemowo1 pisze:Ja nie spodziewam się dzisiaj fajerwerków, bardziej obstawiam jeszcze jeden impuls, a potem rzeczywiście korektę wzrostów.TsunamiPL pisze: Luka albo dzisiaj albo w poniedziałek może być zamknięta.
Myślę, że dzisiaj L, a na koniec dnia poczęstować edka eską.
Zobaczymy. Już poniżej 2h.
Fajerwerki przez weekend prawdopodobnie będą największe
Rynkowi wystarczy pretekst do strzału powyżej 1.10Bemowo1 pisze:Ale Yellen prawdopodobnie nie poruszy tematu polityki monetarnejTsunamiPL pisze:http://www.marketwatch.com/story/fed-re ... 2017-05-04
6 członków FED będzie dzisiaj miało wystąpienia
Więc mogą mieszać, i na wieczór sztorm, który przez weekend zakończy się tsunami?TsunamiPL pisze: Rynkowi wystarczy pretekst do strzału powyżej 1.10