DayTrading: Czwartek 27.04.2017
Re: DayTrading: Czwartek 27.04.2017
Nie oczekuję zmian w polityce monetarnej EBC, dlatego podbitkę mam nadzieję do poziomu 1.09600 zamierzam wykorzystać do zajęcia pozycji krótkiej i pociągnąć ją do 1.08200-1.08.
Oczywiście mogę się mylić.
Oczywiście mogę się mylić.
The only way is up
_Kerad_ siedzisz jeszcze w L na ropie? bo slabo to wygłąda .... ( na moje oko.... )
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
a sprobuje szczescia, na wypadek gdyby moj scenariusz sie sprawdzil
ktos cos jeszcze ustawia pod dane??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
navik pisze:_Kerad_ siedzisz jeszcze w L na ropie? bo slabo to wygłąda .... ( na moje oko.... )
tak jestem jeszcze, oczywiście oddałem zyski wczorajsze ale dołożyłem na dole jeszcze
dopóki nie zrobią niższego dołka to jest nadzieja nowego szczytu

Bardzo rozsadny obrazek, jak bym miał wolne depo pewnie bym skorzystał.sureshot pisze:a sprobuje szczescia, na wypadek gdyby moj scenariusz sie sprawdzil
Ja też siedzę jak coś ;]navik pisze:_Kerad_ siedzisz jeszcze w L na ropie? bo slabo to wygłąda .... ( na moje oko.... )
a jak ja siedzę to S pewniejsze niż jutrzejszy poranek

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Navik nie wpychaj palucha miedzy drzwi a futrynę... poczekaj az sie cos tu wyklaruje... na teraz nie widac żadnych przesłanek zeby obstawiac jakis kierunek ...navik pisze:_Kerad_ siedzisz jeszcze w L na ropie? bo slabo to wygłąda .... ( na moje oko.... )
tylko, ze te idealne scenariusze. niestety rzadko chca sie sprawdzac, w sumie dziwne, ze na stronie warmii olsztyn, nie ma nic o mozliwosci kupna koszulki
myślicie że DAX w tym roku jeszcze 15 K zaliczy ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
No bo czy Olsztyn to Warmia?!sureshot pisze:tylko, ze te idealne scenariusze. niestety rzadko chca sie sprawdzac, w sumie dziwne, ze na stronie warmii olsztyn, nie ma nic o mozliwosci kupna koszulki
P.S.
Bemowo klika z Babic... ja z Wawy i piszę warmia...TVN maluje i jest foto...Swiezak rysuje za cienkie kreski - no i nie trzymają ( Swieży przypominam maluj grubsze

Ostatnio zmieniony 27 kwie 2017, 12:41 przez warmia, łącznie zmieniany 1 raz.