DayTrading: Czwartek 27.04.2017
Re: DayTrading: Czwartek 27.04.2017
starych warmiakow tam niewielu
, ale o wamio moja mila graja z ratusza;)

sureshot pisze:tylko, ze te idealne scenariusze. niestety rzadko chca sie sprawdzac, w sumie dziwne, ze na stronie warmii olsztyn, nie ma nic o mozliwosci kupna koszulki
dobrze powiedziane,
aż dziwie się sam sobie że tak się dałem złapać na wzrosty wczoraj, oczywiście na WTI, dziś wygląda to mniej oczywiste
myślę że edek może chcieć dziś domknąć lukę (może częściowo) a ropa ma odwrotną korelacje (przeważnie) to może zamknę bez straty
co za rozbrajajaca autoironia, usmialem sie co niemiara.Ale jak mowia ten potrafi sie naprawde smiac kto smieje sie sam z siebie.Pips, teraz juz ci bede kibicowalPipsKong pisze:Ja też siedzę jak coś ;]navik pisze:_Kerad_ siedzisz jeszcze w L na ropie? bo slabo to wygłąda .... ( na moje oko.... )
a jak ja siedzę to S pewniejsze niż jutrzejszy poranek
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
warmia pisze:Navik nie wpychaj palucha miedzy drzwi a futrynę... poczekaj az sie cos tu wyklaruje... na teraz nie widac żadnych przesłanek zeby obstawiac jakis kierunek ...navik pisze:_Kerad_ siedzisz jeszcze w L na ropie? bo slabo to wygłąda .... ( na moje oko.... )
nie, nie... ja ropy nie gram ( nie mam pozycji ) ... dla mnie tam bardziej jest S niz L ale ropy nigdy w zyciu nie grałem na S i nie mam zamiaru , jak juz to tylko L ale w lepszych okolicznościach, jutro na koniec tygodniowej świecy może jakiegoś skalpika na L poszukam, pod zamkniecie .
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2017, 12:42 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Giełdy są gdzie są (wysoko) dzięki bankom centralnym. Gdyby EBC miał coś zmieniać, to giełdy byłyby już niżej, bo insajderzy by wiedzieli, że Draghi będzie zacieśniał.PipsKong pisze:myślicie że DAX w tym roku jeszcze 15 K zaliczy ???
Czy zaliczy 15k nie wiem. Myślę, że nie.
The only way is up
ktoś ma jakiś pomysł gdzie gold zmierza?
e spokojnie ;]woj55 pisze: co za rozbrajajaca autoironia, usmialem sie co niemiara.Ale jak mowia ten potrafi sie naprawde smiac kto smieje sie sam z siebie.Pips, teraz juz ci bede kibicowal
ja gram takimi pozycjami że czasami o nich zapominam nawet

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
W krótszej perspektywie na południe ( +/- 1242) w dłuzszej na północ - 1325 ( wartosc wynika z ograniczenia prawą krawędzią ekranu).d4mian7 pisze:ktoś ma jakiś pomysł gdzie gold zmierza?
wedlug mnie powyzej 1000 nawet przymierzac sie z L nie wartowarmia pisze:W krótszej perspektywie na południe ( +/- 1242) w dłuzszej na północ - 1325 ( wartosc wynika z ograniczenia prawą krawędzią ekranu).d4mian7 pisze:ktoś ma jakiś pomysł gdzie gold zmierza?
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
-
- Fanatyk
Bemowo1 pisze:Dzięki, już miejsce w toalecie zarezerwuję. Cholera, dzisiaj chyba na centralnym, - do Warszawy dzisiaj jadęTsunamiPL pisze:13:45 decyzja w sprawie stóp % EUR, 14:30 konferencja EBC

oj Seba seba