Wyszedł górą z dużego trójkąta. Zasięg wzrostów jest ogromny. Jest w tej chwili po L stronie mocy

https://www.tradingview.com/x/aqYfKnKo/
Bemowo1 pisze:edek dzienny, doszło wczoraj nowe mierzenie
A Tomek może uzupełnić/poprawić - a nawet dodać większą ideoloię
No, ale dużyTsunamiPL pisze:Edek D1
Wyszedł górą z dużego trójkąta. Zasięg wzrostów jest ogromny. Jest w tej chwili po L stronie mocy![]()
https://www.tradingview.com/x/aqYfKnKo/
Tomek, licTomasz196407 pisze:Bemowo1 pisze:edek dzienny, doszło wczoraj nowe mierzenie
nie wiem o co chodzi,
Tomek, jakieś suche wykresy wrzucasz, to nie w Twoim styluTomasz196407 pisze:Bemowo1 pisze:edek dzienny, doszło wczoraj nowe mierzenie
nie wiem o co chodzi, w jednej niezniszczalnej ID żyłem, ale sama sie rozwaliła kilkanascie lat temui bardzo dobrze,
a Ty mnie Seba naciągasz a sam nie uznajesz tego co robie, ale po twojemu zrobie to co robie po swojemu i tak wyjdzie po mojemu
------------------------------------------------------------
Jeżeli uznać kanał i wewnątrz kanału ruch impulsów(niebieskie linie) i ruch korekt (czerwone linie) to :
pierwszy impuls sie skonczył ! i trzeci też -niebieskie
korekta druga skonczyła sie tak samo i składała sie z 7 podfal -nielubisz fal nazwe to poprostu załamania![]()
i korekta czwarta twa nadal dlatego ze nie ma zasiegu i czasu trwania i tych siedmiu podfal
Wnioski nasuwaja sie same, OK?
Bemowo1 pisze:Tomek, jakieś suche wykresy wrzucasz, to nie w Twoim styluTomasz196407 pisze:Bemowo1 pisze:edek dzienny, doszło wczoraj nowe mierzenie
nie wiem o co chodzi, w jednej niezniszczalnej ID żyłem, ale sama sie rozwaliła kilkanascie lat temui bardzo dobrze,
a Ty mnie Seba naciągasz a sam nie uznajesz tego co robie, ale po twojemu zrobie to co robie po swojemu i tak wyjdzie po mojemu
------------------------------------------------------------
Jeżeli uznać kanał i wewnątrz kanału ruch impulsów(niebieskie linie) i ruch korekt (czerwone linie) to :
pierwszy impuls sie skonczył ! i trzeci też -niebieskie
korekta druga skonczyła sie tak samo i składała sie z 7 podfal -nielubisz fal nazwe to poprostu załamania![]()
i korekta czwarta twa nadal dlatego ze nie ma zasiegu i czasu trwania i tych siedmiu podfal
Wnioski nasuwaja sie same, OK?
Dzisiaj przejechali tych co siedzieli na S, więc teraz pora na tych, którzy mają L. Ciekawe ilu inwestorów zgarnie dzisiaj zysk, a ilu będzie liczyło na większe zyski. Ja obstaję przy swoich eSkach, nie przekonuje mnie wizja wzrostów po skoku o 300 punktów w okolice ostatniego szczytu.WILDLIFE pisze:nie wierzę że taka świeca na dax... historia lubi się powtarzać, więc podejrzewam, że w tym roku max będzie w kwietniu, a potem zjazd na południe... kogo tutaj dymają?
Zamkną tą lukę. Zawsze zamykają. A już na pewno na SP500 zamkną.dziamluk pisze:siema chłopacy![]()
badał może ktoś daxa pod względem występowania luk? jaka jest szansa na to że drugi dzień z rzędu otworzy się luką w tym samym kierunku?