12:14 -

Twoje działanie, jest pozbawione merytoryki. MOze teraz zagram w dol, a za godzine moze do gory, a moze poczekam. W taki sposob niczego sie nie nauczycz, chyba tylko jak dokladac do depo.-rookie- pisze:Próbowałem jeszcze grać do góry ale teraz zmieniam decyzje co do kierunku na USDJPY i mam krótką. Może już nie będą próbowali testować szczytów tego mierzonego swingu, tylko polecą w dół.
12:14 -
irmentruda jak jeszcze szukasz taniego VPS to tu jest za 7.5 $irmentruda pisze:@rookie - błagam Cię, zacznij rysować po tym wykresie, ja też zaliczam wtopy ale przynajmniej próbuję się zorientować co się dzieje na tym wykresie i non stop po nim bazgrole jak tylko mam czas.
Nie ma w tym ani grama analizy, obojętnie jaką metodą. Pogląd "może już nie będą próbowali" jest o kant d.... roztrzaść.Próbowałem jeszcze grać do góry ale teraz zmieniam decyzje co do kierunku na USDJPY i mam krótką. Może już nie będą próbowali testować szczytów tego mierzonego swingu, tylko polecą w dół.
-rookie- pisze:Wyłączyłem wszystkie pozycje nawet na demo, zamykam platformy na jakiś czas. Robie sobie przerwe od tego wszystkiego przynajmniej do końca miesiąca albo nawet z kilka tygodni. Masakra...