-- Dodano: sob 15-04-2017, 17:34 --
Ja tak to widzę
-- Dodano: sob 15-04-2017, 17:38 --
Dla mnie Brexit już był i jak coś chłopcy z City coś z tym nie zrobią to będzie naprawdę dup.....
Co ciekawe,funt zazwyczaj rośnie w seji NY.
Marcin,marcinmijagi pisze:"A dokąd cena z dużym PP dojdzie jest dla mnie zasadniczą wiedzą i ma podstawowe znaczenie. "
Duże PP - wielkość jest pojęciem względnym, Twoje określanie wielkości PP jest uznaniowe, tylko rynek decyduje o tym co sie stanie.
Zasadnicza wiedza- jesli Twoje "duże PP" jest Twoja wiedzą, to oznacza że wiesz tyle, ile uwazasz ze wiesz. Rynek ma gdzieś twoje poczucie wiedzy.
Tu nastąpiło przebicie wolumenowe poziomu H4 LBO.marcinmijagi pisze:Chętnie dowiem się czegoś więcej od Ciebie, ale zacznijmy od tych 10% ok?
Pozycji granej tą metodą ze stratą nie mam.marcinmijagi pisze:Więc pozycji nie otwarłeś? Interesuje mnie otwarta pozycja, którą nastepnie zamknąłes ze stratą.
Nie.marcinmijagi pisze:Czyli otwierasz pozycje i jeśli jest zyskowna, to kwalifikujesz ja do swojej metody, a gdy jest stratna to do swojego widzimisie?
Długo stosujesz tą metode, ile pozycji zamknąłeś ta metodą?fx-technik pisze:Pozycji granej tą metodą ze stratą nie mam.marcinmijagi pisze:Więc pozycji nie otwarłeś? Interesuje mnie otwarta pozycja, którą nastepnie zamknąłes ze stratą.
Widzę, że jesteś mocno sfrustrowany, czy jakby to zwał?marcinmijagi pisze:Długo stosujesz tą metode, ile pozycji zamknąłeś ta metodą?fx-technik pisze:Pozycji granej tą metodą ze stratą nie mam.marcinmijagi pisze:Więc pozycji nie otwarłeś? Interesuje mnie otwarta pozycja, którą nastepnie zamknąłes ze stratą.