Problem jest chyba w metodzie - a raczej jej braku?Świeżak44 pisze:Chce się nauczyć systematycznie wygrywac na demo i potem spróbować to przenieść do realu. Pieniądze nie są na razie tak istotne. Niestety nawet na demo jest to chyba zbyt trudne. Najwyraźniej jakiś głupi jestem, albo mam jakiś defekt mózgu. Nie wiem. Ciężko to wytłumaczyć, że jeszcze tego nie ogarnąłem po roku zmagań. Ale jeszcze się nie poddaje.Ambasador pisze:Z takim podejściem to jest pewneŚwieżak44 pisze:Na jednym koncie i w oparciu o nieco większe interwały. Ale chyba nic z tego nie będzie.
W ogóle po co jesteś na forexie?
Jaki masz plan?
Jakie masz cele przed sobą?
Co chcesz osiągnąć?
DayTrading: Czwartek 13.04.2017
Re: DayTrading: Czwartek 13.04.2017
olej demo, piszę po raz kolejny : )Świeżak44 pisze: Chce się nauczyć systematycznie wygrywac na demo i potem spróbować to przenieść do realu. Pieniądze nie są na razie tak istotne. Niestety nawet na demo jest to chyba zbyt trudne. Najwyraźniej jakiś głupi jestem, albo mam jakiś defekt mózgu. Nie wiem. Ciężko to wytłumaczyć, że jeszcze tego nie ogarnąłem po roku zmagań. Ale jeszcze się nie poddaje.
wpłać 100 PLN na microloty ... to da Ci więcej niż ten rok demowania : )
a co do metody, to nawet 3-4 lata można szukać tej swojej własnej ... a i tak później ona ciągle ewoluuje : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Fanatyk
pedro pisze:olej demo, piszę po raz kolejny : )Świeżak44 pisze: Chce się nauczyć systematycznie wygrywac na demo i potem spróbować to przenieść do realu. Pieniądze nie są na razie tak istotne. Niestety nawet na demo jest to chyba zbyt trudne. Najwyraźniej jakiś głupi jestem, albo mam jakiś defekt mózgu. Nie wiem. Ciężko to wytłumaczyć, że jeszcze tego nie ogarnąłem po roku zmagań. Ale jeszcze się nie poddaje.
a co do metody, to nawet 3-4 lata można szukać tej swojej własnej ... a i tak później ona ciągle ewoluuje : )
co za 100 PLN zrobisz,? Pedro

za 100 PLN na FX co zrobię? ... przy 100% tygodniowo 1,6 mln PLN w 14 tygodni : )Tomasz196407 pisze:pedro pisze:olej demo, piszę po raz kolejny : )Świeżak44 pisze: Chce się nauczyć systematycznie wygrywac na demo i potem spróbować to przenieść do realu. Pieniądze nie są na razie tak istotne. Niestety nawet na demo jest to chyba zbyt trudne. Najwyraźniej jakiś głupi jestem, albo mam jakiś defekt mózgu. Nie wiem. Ciężko to wytłumaczyć, że jeszcze tego nie ogarnąłem po roku zmagań. Ale jeszcze się nie poddaje.
ale jajka trzeba mieć z tytanu : )
Jutro też jest dzień.
-
- Fanatyk
@pedro
haha
nie czas na śmiechy
a przyjmujesz depozyty to ja chetnie
pare 100 PLN ci z chęcią
to bedzie jakies 1,6 x 5 = ocho ho ho
haha

nie czas na śmiechy
pare 100 PLN ci z chęcią
mówisz, że się nie da takiego runa zrobić? ; )Tomasz196407 pisze:@pedro
haha
nie czas na śmiechy
pare 100 PLN ci z chęcią
jak narazie jestem na trzecim tygodniu ... DD 13%, około 65% zyskownych trejdów... do końca czerwca jeszcze troche jest czasu i wtedy się pytaj na czym to skończyło ; )
Jutro też jest dzień.
Świeżak, może spróbuj eur/usd i inne pary w korelacji, moim zdaniem dax jest tak samo trudny jak wig, choć czasami zdarzały się sytuacje gdzie wig był praktycznie pewniakiem na kolejny dzień, gdy w usa odpowiednio poszło a u nas jeszcze nie zaskoczyło, ale to stare czasy, teraz indeksy mam w odstawce, może niedługo, ale bardziej kghm będzie mnie interesował za pewien czas, jeśli już.Świeżak44 pisze:Chce się nauczyć systematycznie wygrywac na demo i potem spróbować to przenieść do realu. Pieniądze nie są na razie tak istotne. Niestety nawet na demo jest to chyba zbyt trudne. Najwyraźniej jakiś głupi jestem, albo mam jakiś defekt mózgu. Nie wiem. Ciężko to wytłumaczyć, że jeszcze tego nie ogarnąłem po roku zmagań. Ale jeszcze się nie poddaje.Ambasador pisze:Z takim podejściem to jest pewneŚwieżak44 pisze:Na jednym koncie i w oparciu o nieco większe interwały. Ale chyba nic z tego nie będzie.
Jaki masz plan?
Co chcesz osiągnąć?
za 100 PLN na FX co zrobię? ... przy 100% tygodniowo 1,6 mln PLN w 14 tygodni : )pedro pisze:
ale jajka trzeba mieć z tytanu : )[/quote]

- fx-technik
- Fanatyk
Świeżak44 pisze:Chce się nauczyć systematycznie wygrywac na demo i potem spróbować to przenieść do realu. Pieniądze nie są na razie tak istotne. Niestety nawet na demo jest to chyba zbyt trudne. Najwyraźniej jakiś głupi jestem, albo mam jakiś defekt mózgu. Nie wiem. Ciężko to wytłumaczyć, że jeszcze tego nie ogarnąłem po roku zmagań. Ale jeszcze się nie poddaje.Ambasador pisze:Z takim podejściem to jest pewneŚwieżak44 pisze:Na jednym koncie i w oparciu o nieco większe interwały. Ale chyba nic z tego nie będzie.
Jaki masz plan?
Co chcesz osiągnąć?

to ty jeszcze z przedszkola nie wyszedłeś!po roku zmagań
Po 4-rech możesz coś powiedzieć.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
-
- Fanatyk
pedro pisze:mówisz, że się nie da takiego runa zrobić? ; )Tomasz196407 pisze:@pedro
haha
nie czas na śmiechy
pare 100 PLN ci z chęcią
jak narazie jestem na trzecim tygodniu ... DD 13%, około 65% zyskownych trejdów... do końca czerwca jeszcze troche jest czasu i wtedy się pytaj na czym to skończyło ; )
ok, SPytam

nie spieram sie, !! czas jest wielki
jak potrafisz to będe Cie wszędzie chwalił,