Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Kreaster
Gaduła
Gaduła

Doda...

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

Tak mnie naszło na porównanie do właśnie Dody, a właściwie to Doroty Rabczewskiej.

Wiele osób uważa ją za idiotkę, za pustą blondynę, za "silikonowca", za bezwstydnicę chodzącą z prawie nagą dupą. W ogóle jaka to ona nie jest głupia i w ogóle.

Tylko fakty są takie, że ta znienawidzona przez niektórych Doda, zarabia krocie, ma mnóstwo fanów, udziela wywiadów, jest zadbaną kobietą wiedzącą czego chce od życia, ma wysokie IQ wbrew pozoru, po prostu jest gwiazdą i żyje na poziomie o którym inni mogą tylko pomarzyć.

Natrafiłem na jego instagrama:
https://www.instagram.com/p/BSJpuDOAzgB ... y=sukcespl
Ciekawe czy zastosował swoje wskazówki których uczy :) między innymi sławny już chyba paluszek.

mix
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Doda...

Nieprzeczytany post autor: mix »

Kreaster pisze: Ciekawe czy zastosował swoje wskazówki których uczy :) między innymi sławny już chyba paluszek.
Nie sądzę aby ta pani pozwoliła mu się pieścić w taki sposób.
Pewnie dał jej miedzianego tulipana z Chin i tyle go widziano.
Niby taki Casanova a pod sztucznym uśmiechem na jego twarzy widać przerażenie :D

dziabuch
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dziabuch »

Szacun dla Administrtora, że nie pozwolił ocenzurować wątku na zasadach Jacka, ale tolerowanie takiego poziomu..?
mix pisze: Nie sądzę aby ta pani pozwoliła mu się pieścić w taki sposób.

Myślę że przy takiej zawartości wątku, która już zaczyna tu dominować, odstraszy od jego czytania osoby autentycznie zainteresowane informacjami i o Jacku i o jego kursie i z najwyższego wypozycjonowania spadnie w czeluści internetu równie szybko jak wyszedł na samą górę.

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Kreaster pisze:Tak mnie naszło na porównanie do właśnie Dody, a właściwie to Doroty Rabczewskiej.

Wiele osób uważa ją za idiotkę, za pustą blondynę, za "silikonowca", za bezwstydnicę chodzącą z prawie nagą dupą. W ogóle jaka to ona nie jest głupia i w ogóle.
Wiele osób nie ma własnego zdania tylko przyjmuje zdanie ONETU, WP, czy PUDELKA i innych durnych wypocin dla durnego narodu. Naród w swej masie jest durny i daje codziennie dziesiatki na to dowodów...
Ten wątek jest tylko jednym z wielkiej ilości dowodów na durnotę narodu ...

Grymus
Gaduła
Gaduła

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: Grymus »

Jacek jak robi te konferencje sprzedażowe to mówi, że do niego zgłaszają się firmy, żeby brać od niego porady. I chwalił się, że coś ponad 2 tysiące bierze za godzinną poradę . Co o tym sądzicie ? :lol: :lol: Zgłaszają się wielkie firmy do niego czy kolejna ściema?

danielmaciek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: danielmaciek »

Ok, a ja mam pytanie, zaznaczam, że nie brałem udziału w kursie itd... Kto z was przeszedł cały kurs od początku do końca i robił wszystko co w nim było ?

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

Microsoft się zgłosił do niego bo byli zachwyceni jego promocją albumu seksualnego na lubimyczytac. I chcieli poznać jego metody

YAPA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Grymus pisze:Jacek jak robi te konferencje sprzedażowe to mówi, że do niego zgłaszają się firmy, żeby brać od niego porady. I chwalił się, że coś ponad 2 tysiące bierze za godzinną poradę . Co o tym sądzicie ? :lol: :lol: Zgłaszają się wielkie firmy do niego czy kolejna ściema?
A wierzysz w zająca wielkanocnego?
Moim zdaniem jeżeli jakakolwiek firma korzysta z rad takich ekspertów, nawet kuchenne rewolucje jej nie uratują...

Szefostwo Coca Coli powinno skorzystac z jego rad ( jak lać wodę) - nie koniecznie do Coli...

webskitrader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: webskitrader »

Przeczytałem cały ten wątek. Wyraziłem swoją opinię na temat kursów, w których uczestniczyłem u Pana Jacka Wiśniowskiego.
Teraz zastanawiam się czy jeszcze ktoś coś mądrego mógłby napisać na ten temat?

Według mnie ten człowiek został już tak oczerniony, że wygląda jakby właśnie wyszedł z beczki ze smołą
Tylko piórami z poduszki w niego trach i kurczak gotowy.

Osobiście proponuję odpuścić, bo i tak osoby zainteresowane opiniami mają co czytać.

Ale to tylko moje zdanie.
Szacunek dla wszystkich próbujących swoich sił na wykresach cenowych :564:

mix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mix »

webskitrader pisze: Według mnie ten człowiek został już tak oczerniony, że wygląda jakby właśnie wyszedł z beczki ze smołą
Tylko piórami z poduszki w niego trach i kurczak gotowy.
Skoro chciało Ci się czytać cały wątek o Jacku, proponuję jeszcze przeczytać definicję słowa "oczerniać".
Ja też przeczytałem cały wątek i nie znalazłem żadnego wpisu, w którym Jacuś był oczerniony.
Wyszły tu zwyczajnie niewygodne fakty, które Jacek usuwał do tej pory z sieci poprzez zastraszanie adminów i tyle w temacie.

ODPOWIEDZ