No ale jak traktować poważnie stronę, gdzie XTB jest jednym z najgorszych (ocena 1,75, czyli mniej niż IronFX
Vipro Markets - STP/ECN
Re: Vipro Markets - STP/ECN
Szczerze to spotykam się ze skrajnie innymi opiniami
.
No ale jak traktować poważnie stronę, gdzie XTB jest jednym z najgorszych (ocena 1,75, czyli mniej niż IronFX
), a XM jednym z najlepszych brokerów? ACFX, które od ponad roku miało zawieszoną licencję, a wczoraj ją straciło na dobre, ma ok. 2,4, czyli lepiej od Interactive Brokers - klasy samej w sobie. Bez komentarza
.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
W jakiej wysokości są naliczane opłaty dla instrumentu DE30 z tytułu rolowania ?
Czy jest tu ktoś kto ma szansę zalogować się do swojego panelu klienta w Vipro Markets ?
Ja mam taki kwiatek "An Internal Error Has Occurred" niezależnie od stosowanej przeglądarki.
Ja mam taki kwiatek "An Internal Error Has Occurred" niezależnie od stosowanej przeglądarki.
Rozumiem, że chodzi o swappeterd12 pisze:W jakiej wysokości są naliczane opłaty dla instrumentu DE30 z tytułu rolowania ?
Faktycznie, coś długo mieli ale ostatecznie się zalogowało. Godzinę temu działało normalnie.Czy jest tu ktoś kto ma szansę zalogować się do swojego panelu klienta w Vipro Markets ?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Potwierdzam, już działa.raposo pisze:Faktycznie, coś długo mieli ale ostatecznie się zalogowało. Godzinę temu działało normalnie.Czy jest tu ktoś kto ma szansę zalogować się do swojego panelu klienta w Vipro Markets ?
Dziękuję za odpowiedz.
Czy tylko mi zwiększyli spread na daxie? :+)
A do ilu Ci zwiększyli? Teraz widzę 0,8 pips. Fakt faktem wcześniej widywałem 0,7 ale to nadal super tania oferta. Trzeba pamiętać, że ten spread nie jest z góry ustalony "choćby nie wiadomo co" i zawsze będzie wrażliwy na płynność/zmienność.Shifty pisze:Czy tylko mi zwiększyli spread na daxie? :+)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Tak spread jest nadal atrakcyjny (tym bardziej że jest stały) ale dotąd między 9:00 - 17:30 był 0,7 więc faktem jest że go zwiększyli o 0,1.
Wygląda na to, że od dzisiaj spread znowu do góry. U mnie obecnie na daxie 1 punkt.
-
Monty Python
- Bywalec

Przedwczoraj 0.7, wczoraj 0.8, dziś 1.0, jutro pewnie 1.3, a za tydzień 7.7. I ani słowa komentarza, nie ma co, fajna polityka informacyjna VM.