No ale jak traktować poważnie stronę, gdzie XTB jest jednym z najgorszych (ocena 1,75, czyli mniej niż IronFX

Rozumiem, że chodzi o swappeterd12 pisze:W jakiej wysokości są naliczane opłaty dla instrumentu DE30 z tytułu rolowania ?
Faktycznie, coś długo mieli ale ostatecznie się zalogowało. Godzinę temu działało normalnie.Czy jest tu ktoś kto ma szansę zalogować się do swojego panelu klienta w Vipro Markets ?
Ja mam taki kwiatek "An Internal Error Has Occurred" niezależnie od stosowanej przeglądarki.
Potwierdzam, już działa.raposo pisze:Faktycznie, coś długo mieli ale ostatecznie się zalogowało. Godzinę temu działało normalnie.Czy jest tu ktoś kto ma szansę zalogować się do swojego panelu klienta w Vipro Markets ?
Ja mam taki kwiatek "An Internal Error Has Occurred" niezależnie od stosowanej przeglądarki.
A do ilu Ci zwiększyli? Teraz widzę 0,8 pips. Fakt faktem wcześniej widywałem 0,7 ale to nadal super tania oferta. Trzeba pamiętać, że ten spread nie jest z góry ustalony "choćby nie wiadomo co" i zawsze będzie wrażliwy na płynność/zmienność.Shifty pisze:Czy tylko mi zwiększyli spread na daxie? :+)