Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
YAPA
Gaduła
Gaduła

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

http://tosieoplaca.pl/sprzedaz-bez-dzia ... -produkty/

Proszę bardzo.

Weź pod uwagę że nas nie interesuje dorabianie paru złotych tylko poważniejsze pieniądze...

Obiektywny
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Obiektywny »

Jednak jesteś zawziętym baranem, upierającym się cały czas przy swoim zdaniu. To zrób sobie jaki chcesz kurs i zarabiaj na nim. Mnie nie interesuje takie bardzo dochodowe ,,byznesy". Za to tobie przydałby się kurs jak zmądrzeć w jak najkrótszym czasie, wyznawco Jacusia. Pochwal się jak idzie ci sprzedasz tych super zajebistych infoproduktów. Ty i te twoje pomysły. Już widzę, jak żyjesz z tego. Warto założyć biznes, ale nie po obejrzeniu motywujących filmików na youtubie Jacusia na zasadzie - mieszkasz w okolicy, na wsi, znajdź osoby, którym umyjesz samochód za 20 zł. Przecież to racji bytu nie ma taka praktyka. Skarbówka ciebie i twój biznes wykończy. W dzisiejszych czasach nie sztuka jest założyć firmę, ale ją utrzymać. 80% firm upada po roku. Wiele osób zakłada po to firmę, aby z dofinansowania został sprzęt, który można sprzedać, albo zostawić go. Takie są fakty drogi kolego. Odnośnie mojego gdybania. Gdzie tu masz gdybanie? Napisałem o działalności Jacusia, która polega na naiwności osób takich jak ty. Jakby mogli, to by go nosili na rękach. A pewnie nieraz napisałeś swoją historie pod filmikiem Jacusia i prosiłeś o like, po to aby Jacuś wziąć cię na przejażdżkę super wypasionym autem oczywiście z wypożyczalni :) Żal mi Ciebie. Dlaczego ten facet nie kupi sobie takiego auta, skoro dla niego zarabianie siedmiocyfrowych kwot w miesiąc jest na początku dziennym. Może mi powiesz, że zarabia więcej niż Lewandowski i jest bardziej znany od niego. Każdy co miał w jakimś stopniu do czynienia z tym panem, wie, że jest to dobry bajerant, mistrz sprzedaży. Czy mam przypomnieć ci, to co inni już o nim pisali? O jego zajebistych biznesach, itp? Jak zna się na podrywie i ogólnych biznesach? Szczerze, to nawet mi się nie chce. Bo po co, skoro prawda o nim i o jego działalności dawno wyszła na jaw. Tak się składa, że mam ten kurs od kogoś i powiem ci drogi kolego, że to jedna wielka ściema. Jak ktoś napisał we wcześniejszych postach. Strony internetowe z przed 10 - 15 lat, wtedy kiedy internet dopiero co rozwijał się w Polsce. Może i to byłoby opłacalne kiedyś, ale nie teraz, gdzie każdy trzeźwo myślący człowiek wie, że tak nie wyglądają profesjonalny strony internetowe. Niestety dużo osób nadal jest Jackiem zafascynowana. Ja też do niedawna byłem, ale jak sobie czasem pomyślałem co ten pan wygaduje, jak czasem jest niespójny plus dodatkowo te forum i ten nieszczęsny kurs to doszedłem do wniosku, iż ten pan uprawia wodolejstwo. Zresztą wystarczy prześledzić od początku te forum odnośnie wątku kursu Jacka. Masz tu napisane nie tylko o kursie, ale także o jego działalności. Myślisz, że 80 - 90% osób piszących o Jacku obiektywnie, ale nieprzychylnie ma coś z głową i zmyśla? Albo, że nie radzą sobie w życiu? Są za mało ambitni? Nie, te osoby zawiodły się na Jacku, a szczególnie na jego kursach. Doszły do wniosku, iż ten facet jedyne co potrafi to ładnie gadać na youtubie. Fakt, umie sprzedać się, ale na szczęście taka działalność jest na krótką metę. Dobrze, że ktoś założył taki wątek na forum. A pierwszą pozycją po wpisaniu Jacek Wiśniowski lub kurs 1 milion w google wyskakuje cały wątek odnośnie Jacka i jego działalności. Jacek wielokrotnie podkreślał, że jest rentierem. Szczerze, nie wierzę, że nim był zanim nie zaczął sprzedawać tych swoich infoproduktów, od kiedy zaczął działać na youtubie. Jacek zaczął od końca. Najpierw głoszenie, że jest się rentierem, a potem sprzedaż tych pseudokursów, pseudoproduktów lub prowadzenie szkoleń oczywiście o motywacji - czyli tak naprawdę o niczym. Zresztą jak sam powiedział odnośnie kursu, iż mógłby go za darmo udostępnić, bo jest na tyle bogaty, iż nie musi na niczym już zarabiać. A jednak sprzedaje go po 3 tysiące złotych, oczywiście mówiąc, że kiedyś był wart 8 tysięcy złotych. Mam nadzieję, że przejrzysz kolego na oczy, tego ci życzę.

dziabuch
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dziabuch »

YAPA pisze:
Weź pod uwagę że nas nie interesuje dorabianie paru złotych tylko poważniejsze pieniądze...
Ale rozmawiamy o tym czy w ogóle można zarabiać na infoproduktach.
Otóż można.
Kwestia kwot to osobne zagadnienie.

Ja sam od ładnych kilku lat prowadzę działalność; chciałoby się rzec 'biznes' ale nie jestem jutubowym szpanerem, więc jednak działalność. I tam zarabiam.
Takie rzeczy jak handel w necie, giełda czy kokos albo inne eteefy traktuję jako finansową rozrywkę. Ale jest to rozrywka całkiem sympatyczna, jak na każdej z nich zarabia się kilka setek.
I na różne szkolenia płatne jeżdżę. Najgłupsze na jakim byłem traktowało o przekazach podprogowych. Ale i z niego jakąś użyteczną wiedzę wyniosłem. I o zgrozo, jakoś nie spotykam tam ludzi pozbawionych ambicji, a raczej mocno odstających od przeciętności i z konkretnymi osiągnięciami.

p.s. skoro umiesz znaleźć jak obchodzić US, to po jaką cholerę spamujesz o Zusach i USach skoro one tematu infoproduktów nie dotyczą???

-- Dodano: 02 kwie 2017, 21:12 --
przepraszam że post pod postem, ale zalinkowałeś stronę kropka w kropkę zrobioną według metod Jacka.

:mrgreen:

Obiektywny
Stały bywalec
Stały bywalec

dziabuch pisze:
YAPA pisze:
Ale rozmawiamy o tym czy w ogóle można zarabiać na infoproduktach.
Otóż można.
Kwestia kwot to osobne zagadnienie.

Ja sam od ładnych kilku lat prowadzę działalność; chciałoby się rzec 'biznes' ale nie jestem jutubowym szpanerem, więc jednak działalność. I tam zarabiam.
Takie rzeczy jak handel w necie, giełda czy kokos albo inne eteefy traktuję jako finansową rozrywkę. Ale jest to rozrywka całkiem sympatyczna, jak na każdej z nich zarabia się kilka setek.
I na różne szkolenia płatne jeżdżę. Najgłupsze na jakim byłem traktowało o przekazach podprogowych. Ale i z niego jakąś użyteczną wiedzę wyniosłem. I o zgrozo, jakoś nie spotykam tam ludzi pozbawionych ambicji, a raczej mocno odstających od przeciętności i z konkretnymi osiągnięciami.

p.s. skoro umiesz znaleźć jak obchodzić US, to po jaką cholerę spamujesz o Zusach i USach skoro one tematu infoproduktów nie dotyczą???
A Ty jak zwykle swoje. Piszesz gościu ogólnikami, zero konkretów. Po czym wnosisz, że jak ktoś jeździ na szkolenia to jest mocno odstający od przeciętności? I jakie są osiągnięcia tych osób wystających ponad przeciętność? Większości przypadków, gdzie jest masa szkoleń, to połowę należałoby, o kant dupy pobić. Widać, że z ciebie takie fenomen jak Jacuś normalnie :lol: On wie wszystko najlepiej, ma swoje 600 stronek sprzedażowych. Teraz to pewnie do 800 doszło i inne ,,byznesy" :lol: Jest mistrzem podrywu. Tylko dziewczyny nie ma, już nie mówiąc o żonie. Ok, każdemu może wieść życie jakie chce. Ale fakt faktem. Ten cały Jacuś to człowiek zagadka. Najpierw targuje się o podłączenie pralki, bo 100 zł to dużo za taką usługę. Potem w sklepie, działając w cudowny sposób, targuje się ze sprzedawcą, sprawia, iż pani sklepowa schodzi ze 100 zł do 50 zł za spodnie. Normalnie magia :D Pewnie, jeszcze wziął od niej nr gadu gadu i poszli razem na kawę :lol: :lol: :lol:

YAPA
Gaduła
Gaduła

Ja nigdzie nie napisałem że interesuje mnie dorobienie paru złotych.
Jacek obiecywał w swoim kursie zarobienie miliona w ciągu 2-3 lat, więc trzymajmy się przynajmniej przybliżonych kwot. Nikomu też nie proponuję unikania podatków ani korzystania z rad zawartych na podanej stronie. W podanym linku pokazałem Ci jedynie że rady które Jacek próbuje sprzedać za 3000 zł są w internecie dostępne dla każdego i za darmo...

Nie za bardzo też rozumiem czemu spodziewałeś się na szkoleniu o przekazach podprogowych ludzi pozbawionych ambicji?
Czy po tym szkoleniu nie zauważyłeś że sam Jacek stosuje takie techniki w swoich filmikach na YouTube?

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

YAPA pisze:Ja nigdzie nie napisałem że interesuje mnie dorobienie paru złotych.
Jacek obiecywał w swoim kursie zarobienie miliona w ciągu 2-3 lat, więc trzymajmy się przynajmniej przybliżonych kwot. Nikomu też nie proponuję unikania podatków ani korzystania z rad zawartych na podanej stronie. W podanym linku pokazałem Ci jedynie że rady które Jacek próbuje sprzedać za 3000 zł są w internecie dostępne dla każdego i za darmo...

Nie za bardzo też rozumiem czemu spodziewałeś się na szkoleniu o przekazach podprogowych ludzi pozbawionych ambicji?
Czy po tym szkoleniu nie zauważyłeś że sam Jacek stosuje takie techniki w swoich filmikach na YouTube?
"Jacek obiecywał w swoim kursie zarobienie miliona w ciągu 2-3 lat, więc trzymajmy się przynajmniej przybliżonych kwot."

A ty ... hekhm... uwierzyłeś... Wiesz, lepiej się już nie kompromituj.
Ten cały dziabuch jest przynajmniej realistą a tobie radzę sprawdzić czy dzieci faktycznie biorą się z kapusty, i inne takie spiskowe teorie, na pewno jeszcze wiele razy życie cię zadziwi... No sorki - delikatniej się nie da... Dzięki za konstruktywną dyskusję, mnie już szkoda klawiatury.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

dziabuch
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dziabuch »

Wbrew pozorom, chyba zaczynamy się dogadywać.
Proponuję podsumowanie, jak ktoś się z czymś nie zgadza to proszę sygnalizować.

1. Kurs '1 milion' nie dostarcza wiedzy umożliwiającej zarobienie kwot powszechnie uznanych za 'wysokie'; o zarobieniu miliona w ciągu roku, dwóch czy trzech nie ma mowy.

2. Kurs '1 milion' przekazuje wiedzę o zarabianiu na infoproduktach na której podstawie można dorobić mniej lub bardzie drobne kwoty.

3. Opis kursu '1 milion' towarzyszący jego promocji w internecie wprowadza w błąd nie tylko wysokością potencjalnych zarobków, ale przede wszystkim nakładów. Tak jak pisałem wcześniej: Jacek zapewnia że poza ceną za kurs jedynym wydatkiem będzie ok 5O złotych na domenę, tymczasem potrzeba pieniędzy na informatyka, a jeśli ktoś wziął się również za allegro, to na zakup towaru w Chinach.

4. Kurs po przeróbkach i aktualizacjach, oraz po zgodnym ze stanem faktycznym opisem czym naprawdę jest, czego dotyczy i ile można na tym zarobić, mógłby stanowić ciekawą ofertę dla osób zainteresowanych dorobieniem w necie.

A tak poza konkursem, wspominane gdzie wcześniej 'wyzwanie 9O dni' kosztuje zbliżone pieniądze a koncentruje się na tym, że 'jesteś ładny, uwierz w siebie'' ; u Jacak jednak jakaś realna wiedza jest.

Simon30
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Simon30 »

Takiego maila dostał po zapisaniu się na kurs 4 lata temu jeden z uczestników, kiedy miał do JW kilka pytań i prosił o więcej szczegółów:
Dostaje pytania odnośnie szczegółów dotyczących kursu.

Kurs zaczyna się w ten piątek. Każda z konferencji będzie nagrywana i dostaniesz ją w sobotę, tak abyś mógł odtworzyć, gdybyś nie mógł brać w niej udziału.

Nie powiem Ci co masz sprzedawać. Powiem Ci jak szukać niszy na rynku. Czyli grupy ludzi, którzy chcą coś kupić. I powiem Ci jak to coś dla nich stworzyć, tak abyś miał produkt.

Powiem Ci jak ten produkt stworzyć, tak abyś na nim zarabiał i to dużo.

Czy zarobisz 1 milion w 3 miesiące. Nie sądzę. Pokaże Ci jak ja to robię. Nie masz takiej wiedzy i doświadczenia jak ja. Nie mniej zobaczysz cały proces, bo będzie tak jakbyś siedział mi za plecami i patrzył mi na monitor.

Tak będą prowadzone konferencje, będę na konkretnych programach i narzędziach pokazywał jak to się po kolei robi.

Potem wystarczy, że to skopiujesz dla swojej niszy.
Nauczę Cię jak zrobić, aby sprzedaż Twojego produktu była automatyczna, żebyś nie musiał praktycznie nic robić.

Powiem Ci jak go reklamować.

Ile będziesz potrzebował w to włożyć.
Będziesz musiał kupić domenę internetową i serwer. To koszt ok 100 zł. Reszta to będzie Twoja praca. Jeśli masz pieniądze, to możesz zapłacić innym, aby część tej pracy zrobili za Ciebie, to wtedy będziesz miał szybciej wyniki.

Ile zarobisz?
Nie wiem, może 3 tys, może 20 tys, jak trafisz na żyłę złota to pewnie więcej. Najcenniejsze dla Ciebie jest to, że ten dochód będzie przychodził do Ciebie cały czas, przez lata.

Są ludzie, którzy zabijają, kradną, przemycają narkotyki, żeby zarobić choć 10% z tej kwoty. Nie licz że to będzie spacerek, na to trzeba zapracować i to ciężko.
Pocieszające jest to, że to co będziesz robił będzie w pełni legalne :)

Aby dojść do poziomu, kiedy będziesz na tym zarabiał miliony będziesz potrzebował około 3 lat praktyki i pracy. Choć może być tak, że trafisz na żyłę złota i będziesz to miał w 3 mce.

Jak wybierzesz niszę i produkt, ja Ci powiem jakie to ma szanse powodzenia. Będę Cię prowadził i będę odpowiadał na Twoje pytania.
Powinieneś mieć produkt, który będzie już zarabiał, to potrwa około miesiąca. Reszta to promocja i rozwijanie oferty.

Jak to zrobisz, to potem możesz brać się za nową niszę i nowe zarabianie. Jeden biznes już będzie na Ciebie pracował, a dołożysz nowe źródła dochodu.

Odnośnie zakładania firmy:
w pierwszym miesiącu nie będziesz jej potrzebował.
W kolejnych zobaczymy jaki będziesz miał produkt. Może się okazać, że będziesz po prostu sprzedawał produkt informacyjny, jako dzieło literackie, a tym samym będziesz tylko płacił 8,5% podatku ryczałtowego.

Najpierw zrobimy testy i jeśli z nich wyniknie, że produkt trafił i zapowiada się na niego bum, to wtedy dopiero będziesz mógł założyć firmę. Niekoniecznie w Polsce czyli bez potrzeby płacenia ZUSu i całej papierologi. Powiem Ci jak to się robi.

Startujemy w piątek, na Twoją wpłatę czekam do piątku.

To jest kawał roboty, jaki będzie do zrobienia przez te 3 miesiące.
Będziesz musiał się dużo nauczyć i codziennie co najmniej 2 godziny pracować. Ja będę pracował po 18 godzin dziennie.

Jeśli jesteś leniwy, albo nie masz motywacji, to lepiej napisz mi od razu, bo jutro robię zapisy dla osób, które nie są moimi klientami i sprzedam im Twoje miejsce, znacznie drożej.

Jeśli jesteś gotowy na to wyzwanie, to do usłyszenia w piątek.

Pozdrawiam
Brunet

YAPA
Gaduła
Gaduła

T-REX pisze:
"Jacek obiecywał w swoim kursie zarobienie miliona w ciągu 2-3 lat, więc trzymajmy się przynajmniej przybliżonych kwot."

A ty ... hekhm... uwierzyłeś... Wiesz, lepiej się już nie kompromituj.
Ten cały dziabuch jest przynajmniej realistą a tobie radzę sprawdzić czy dzieci faktycznie biorą się z kapusty, i inne takie spiskowe teorie, na pewno jeszcze wiele razy życie cię zadziwi... No sorki - delikatniej się nie da... Dzięki za konstruktywną dyskusję, mnie już szkoda klawiatury.
No teraz to mnie załamałeś. Ja myślałem że Jacek chciał nam jakąś wiedzę dać za te 3000 zł. A Ty mi sugerujesz że to był żart?

Zaraz będę płakał...

Obiektywny
Stały bywalec
Stały bywalec

No teraz to mnie załamałeś. Ja myślałem że Jacek chciał nam jakąś wiedzę dać za te 3000 zł. A Ty mi sugerujesz że to był żart?

Zaraz będę płakał...[/quote]

Albo to są obrońcy Jacusia, albo on sam zakłada konta, albo już sam nie wiem. Jacek wyraźnie wielokrotnie powtarzał, że za 2 - 3 lata mamy być milionerami stosując ten super zajebisty kurs. A z tego pożal się Boże kursu, nie wiele wynika. Są osoby co przekazują taką wiedzą, za dużo mniej i w lepszej jakości. Na szczęście ludzi, coraz więcej nas przekonuje się o działalności Jacka. Fakt, faktem, brawo dla Jacka za motywowaniu ludzi. Ale i tak oceniam go negatywnie po tych wszystkich kursach, udawaniu kogoś kim się nie jest. W wielu wypadkach niestety wywyższania się ponad innych. Nie podoba mi się te z, że jak znajdzie się jakiś niewygodny komentarz pod jego filmikiem na youtubie, to on, albo ktoś przez niego wynajęty, usuwa ten komentarz. Tak nie powinno być. Nie jestem hejterem. Jestem po prostu obiektywny. Jestem nastawiony na sukces, na pieniądze też, ale nie traktuje ich jako główny cel w życiu. Zresztą każdy ma inną definicje sukcesu, szczęścia.

ODPOWIEDZ