Stomper
- mysje_hood
- Gaduła
czy moze mi ktos wyjasnic zaistniałą sytuacje? stomper otworzyl mi pozycje na 0,01 lota i wtedy cena wzrosła o 5 pipsów... na platformie pojawia sie ze to ponad -4$??? czy to jakis specyfik tego EA czy wkradl sie błąd na platformie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zastanawiam sie momentami czy nie lepiej by bylo zeby watek o Stomperze przeniesc do dzialu "Początki na rynku Forex"... 
sztachu dobra robota!

sztachu dobra robota!
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- mysje_hood
- Gaduła
Mysje_Hood dobrze pisze ... czytajcie ludzie ze zrozumieniemmysje_hood pisze:zgadza sie... otworzyl shorta, cena wzrosla, ja straciłem, tylko ze otworzyl shorta na 0,01 lota, cena wzrosła o 5 pipsów a to oznacza strate ponad 4$? chyba raczej powinno byc 0,4$

Tylko ja tam widzę stratę 10 pipsów i jeśli masz konto w PLN to by się zgadzało bo przy 0.01 lota 1 pips warty jest około 0.45zł na eurgbp

Dodano po 1 minutach:
I proponuję zmienić brokera, co ty chcesz ugrać przy spreadzie równym 5 ??????

Trejder jest jak cymbał - musi grać 

- mysje_hood
- Gaduła
no tak bo jeszcze spread 5p. Tak, to konto demo jest w PLN chociaz wydawało mi sie ze zaznaczałem USD. Musiało mi sie zle kliknac. Teraz sie wszystko zgadza, dziekiraidman pisze:Mysje_Hood dobrze pisze ... czytajcie ludzie ze zrozumieniemmysje_hood pisze:zgadza sie... otworzyl shorta, cena wzrosla, ja straciłem, tylko ze otworzyl shorta na 0,01 lota, cena wzrosła o 5 pipsów a to oznacza strate ponad 4$? chyba raczej powinno byc 0,4$
Tylko ja tam widzę stratę 10 pipsów i jeśli masz konto w PLN to by się zgadzało bo przy 0.01 lota 1 pips warty jest około 0.45zł na eurgbp![]()
Dodano po 1 minutach:
I proponuję zmienić brokera, co ty chcesz ugrać przy spreadzie równym 5 ??????