Stomper

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

czy moze mi ktos wyjasnic zaistniałą sytuacje? stomper otworzyl mi pozycje na 0,01 lota i wtedy cena wzrosła o 5 pipsów... na platformie pojawia sie ze to ponad -4$??? czy to jakis specyfik tego EA czy wkradl sie błąd na platformie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

ja tam widze ze nie kupował tylko sprzedawał

drops
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: drops »

wszystko ok kolego :) otworzyl shorta, wiec wzrost ceny = Twoja strata :) Podstawy.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Zastanawiam sie momentami czy nie lepiej by bylo zeby watek o Stomperze przeniesc do dzialu "Początki na rynku Forex"... :P

sztachu dobra robota!
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

zgadza sie... otworzyl shorta, cena wzrosla, ja straciłem, tylko ze otworzyl shorta na 0,01 lota, cena wzrosła o 5 pipsów a to oznacza strate ponad 4$? chyba raczej powinno byc 0,4$
Obrazek

Awatar użytkownika
raidman
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: raidman »

mysje_hood pisze:zgadza sie... otworzyl shorta, cena wzrosla, ja straciłem, tylko ze otworzyl shorta na 0,01 lota, cena wzrosła o 5 pipsów a to oznacza strate ponad 4$? chyba raczej powinno byc 0,4$
Mysje_Hood dobrze pisze ... czytajcie ludzie ze zrozumieniem :)
Tylko ja tam widzę stratę 10 pipsów i jeśli masz konto w PLN to by się zgadzało bo przy 0.01 lota 1 pips warty jest około 0.45zł na eurgbp :)

Dodano po 1 minutach:

I proponuję zmienić brokera, co ty chcesz ugrać przy spreadzie równym 5 ?????? :shock:
Trejder jest jak cymbał - musi grać :)

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

raidman pisze:
mysje_hood pisze:zgadza sie... otworzyl shorta, cena wzrosla, ja straciłem, tylko ze otworzyl shorta na 0,01 lota, cena wzrosła o 5 pipsów a to oznacza strate ponad 4$? chyba raczej powinno byc 0,4$
Mysje_Hood dobrze pisze ... czytajcie ludzie ze zrozumieniem :)
Tylko ja tam widzę stratę 10 pipsów i jeśli masz konto w PLN to by się zgadzało bo przy 0.01 lota 1 pips warty jest około 0.45zł na eurgbp :)

Dodano po 1 minutach:

I proponuję zmienić brokera, co ty chcesz ugrać przy spreadzie równym 5 ?????? :shock:
no tak bo jeszcze spread 5p. Tak, to konto demo jest w PLN chociaz wydawało mi sie ze zaznaczałem USD. Musiało mi sie zle kliknac. Teraz sie wszystko zgadza, dzieki :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

U mnie dzisiaj na real na FxPro 13 transakcji. Wszystkie na +. Średni zysk to około 2,5pipsa na transakcję :wink: Ustawienia: TP:50, SL200, Extrim:true, MPV:10, Error:10. 2 TF na raz: 5m i 15m.

Jak u Was?

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

ZRóB skrina bo w to nie uwierze. mi nie otwarło żadnej pozycji

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

vipovsky pisze:ZRóB skrina bo w to nie uwierze. mi nie otwarło żadnej pozycji
No co Ty. NA FxPro przy takich ustawieniach Ci nie otworzyło?

ODPOWIEDZ