no wlasnie, co trader to koncepcjaTGV2 pisze:gold
DayTrading: Czwartek 23.03.2017
Re: DayTrading: Czwartek 23.03.2017
Damian patrz na WTI bo cena jest na linii szyi
decyduje się oRGR
....bo jestem w pracy do 16,00
decyduje się oRGR
....bo jestem w pracy do 16,00

na całym forex jest 50/50 albo góra albo dółpedro pisze:ja już jakiś czas temu nie gram pod dane, ale ostatnio na kablu każde dane ciągnęły go w dół, i tak sobie napisałem : )_Kerad_ pisze:pedro pisze:szorcik na kablu pod dane?
z czystej ciekawości bo często sam gram pod dane (i wiem że to źle)
dlaczego krotka pozycja
na danych to zawsze jest 50/50 : ) ... bo dane mogą być dobre, a pojdzie w dół albo złe i pojdzie w góre : ) ...
a napisałem, bo dziś coś marazm na nawi ; )

wiecie może o której ten kongres głosuje?????????????????????
no dobra ale co ze złotemeliroPL pisze:wiecie może o której ten kongres głosuje?????????????????????
ja nie wiem co ze złotem : ) ... 1260 zainteresowanie podaży, po przebiciu droga do 1300, negacja to powrot w okolice 1200 ... wiem, analitycy tak piszą, ale teraz ciężko cokolwiek więcej napisać ... od fedu zeszlotygodniowego popyt ma przewagę, ale jak długo? ... na s za wczesnie imo, a na l za pozno : ) ... albo za wczesnie : )d4mian7 pisze:no dobra ale co ze złotemeliroPL pisze:wiecie może o której ten kongres głosuje?????????????????????
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ja nie wiem co ze złotem : ) ... 1260 zainteresowanie podaży, po przebiciu droga do 1300, negacja to powrot w okolice 1200 ... wiem, analitycy tak piszą, ale teraz ciężko cokolwiek więcej napisać ... od fedu zeszlotygodniowego popyt ma przewagę, ale jak długo? ... na s za wczesnie imo, a na l za pozno : ) ... albo za wczesnie : )[/quote]
decydujace bedzie 1260 - do obserwacji[/quote]
w przyszlym tygodniu powinno sie wyjasnic
decydujace bedzie 1260 - do obserwacji[/quote]
w przyszlym tygodniu powinno sie wyjasnic

- F-You Money
- Pasjonat
wskaźniki wyprzedzające, niewiele się o nich mówi, a jeszcze mniej istnieje...Świeżak44 pisze:Przebudowuje cały system. Potrwa to kilka dni. Mam zupełnie nowe pomysły. Połowa wskaźników wylatuje, ale będą nowe/przerobione. Te które ostatnio zawiodły wylatują. Skoncentuje się na wskaźnikach trendu +PA, fibo+bollinger. PS. Ponawiam pytanie, jak zmienić kolory w liniach bollingera, żeby każda miała określony kolor? Może jakoś w bebechach tego wskaźnika?
jeszcze nie czas na gorący zjazd na rzeźniku, do wieczora powinien na 139,50 wrócić.pedro pisze:na rzeźniku S od 139.00 ... fajnie wygląda : )
Ostatnio zmieniony 23 mar 2017, 11:26 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Nie meczy Was ta konsola ? Mnie tak. Koniec na dzis marnowania czasu!
Lepiej pomaluje pokój
... moze tego nie spier...e
Lepiej pomaluje pokój

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ed wybicie z klina target 1.0630
albo wbicie leszcza na klin do dym ... stoploss 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!