DayTrading: Czwartek 23.03.2017
Re: DayTrading: Czwartek 23.03.2017
U mnie Kabel jest po L stronie mocy.
Było miejsce pod s (czerwona strzałka), ale wyszedł górą.
https://www.tradingview.com/x/FzqCPTsm/
Było miejsce pod s (czerwona strzałka), ale wyszedł górą.
https://www.tradingview.com/x/FzqCPTsm/
The only way is up
wie ktoś o której jest głosowanie w kongresie???
co sądzicie o złocie? będą kolejne szczyty czy zwała?
na rzeźniku S od 139.00 ... fajnie wygląda : )
Ostatnio zmieniony 23 mar 2017, 10:44 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
no spoko ja też tak mam jak już napisałempedro pisze:ja już jakiś czas temu nie gram pod dane, ale ostatnio na kablu każde dane ciągnęły go w dół, i tak sobie napisałem : )_Kerad_ pisze:pedro pisze:szorcik na kablu pod dane?
z czystej ciekawości bo często sam gram pod dane (i wiem że to źle)
dlaczego krotka pozycja
na danych to zawsze jest 50/50 : ) ... bo dane mogą być dobre, a pojdzie w dół albo złe i pojdzie w góre : ) ...
a napisałem, bo dziś coś marazm na nawi ; )
a dziwiłem się bo raczej funciak ostatnie dane ma OK tylko brexit go ciągnął w dól dlatego pewnie obstawiałbym UP ale po wczorajszej przygodzie z rzeźnikiem trzymam się chwilowo z dala (i co śmieszniejsze jak zamknąłem pozycje to odwrócili

wrzuć proszę czysty wykres złota D1d4mian7 pisze:co sądzicie o złocie? będą kolejne szczyty czy zwała?

Jutro też jest dzień.
nei mam mozliwości bo pisze z komorkipedro pisze:wrzuć proszę czysty wykres złota D1d4mian7 pisze:co sądzicie o złocie? będą kolejne szczyty czy zwała?

Gold potencjalna filiżanka?d4mian7 pisze:co sądzicie o złocie? będą kolejne szczyty czy zwała?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a czytalem wlasnie o ostrych spadkach z 1260_Kerad_ pisze:Gold potencjalna filiżanka?d4mian7 pisze:co sądzicie o złocie? będą kolejne szczyty czy zwała?
-- Dodano: 23 mar 2017, 12:00 --
Kerad. a czemu Ty trajdujesz przez weba?d4mian7 pisze:a czytalem wlasnie o ostrych spadkach z 1260_Kerad_ pisze:Gold potencjalna filiżanka?d4mian7 pisze:co sądzicie o złocie? będą kolejne szczyty czy zwała?
gold 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!