Admiral daje mozliwosc handlu przez przegladarke ? Dziala to takze na smartfonach ?_Kerad_ pisze:
nie, czekasz az przebije linie ramion, a linie szyji możesz podność aż do zrównania się jednak to prawe ramię nie może być wyżej od lewego
a zasięg mierzysz od G do "ramion "
DayTrading: Czwartek 23.03.2017
Re: DayTrading: Czwartek 23.03.2017
Same longi od przerwanych , ale oczy już słabe od wykresówpedro pisze:spadkowy setup widzę, na tej lime green oraz lilla różjen-yy pisze:
Świeżaku i psie Sabo - Nie idźcie tą drogą.
Czy kolega uważa że zmiana kolorów Bollingera zmienia coś w jego wskazaniach?
idziesz w tym kierunku

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Cod17 pisze:Admiral daje mozliwosc handlu przez przegladarke ? Dziala to takze na smartfonach ?_Kerad_ pisze:
nie, czekasz az przebije linie ramion, a linie szyji możesz podność aż do zrównania się jednak to prawe ramię nie może być wyżej od lewego
a zasięg mierzysz od G do "ramion "
jest to mocno okrojona MT ale można cos zrobić (brak możliwości w ingerencje kolorów ustawień)
a na telefon ja mam na iPhone MetaTrader 4 bez szału ale można coś zadziałać
-
- Maniak
Nowadays no comment 
FWIW

FWIW
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

szorcik na kablu pod dane? 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:szorcik na kablu pod dane?
z czystej ciekawości bo często sam gram pod dane (i wiem że to źle)
dlaczego krotka pozycja

Zły strzałpedro pisze:szorcik na kablu pod dane?

The only way is up
Po fakcie łatwo oceniać:) choć jak zawróci to zobaczymy kto się śmieje ostatniTsunamiPL pisze:Zły strzałpedro pisze:szorcik na kablu pod dane?

Ostatnio zmieniony 23 mar 2017, 10:38 przez Ambasador, łącznie zmieniany 1 raz.
szorcik tak, ale po danych 

ja już jakiś czas temu nie gram pod dane, ale ostatnio na kablu każde dane ciągnęły go w dół, i tak sobie napisałem : )_Kerad_ pisze:pedro pisze:szorcik na kablu pod dane?
z czystej ciekawości bo często sam gram pod dane (i wiem że to źle)
dlaczego krotka pozycja
na danych to zawsze jest 50/50 : ) ... bo dane mogą być dobre, a pojdzie w dół albo złe i pojdzie w góre : ) ...
a napisałem, bo dziś coś marazm na nawi ; )
Jutro też jest dzień.