http://www.myfxbook.com/members/Mekq1/fx-wolves/1847943
Kolega z konkurencji, że każdy post jest o FxCuffs i o Żelaznym?tomekjackowski pisze:Szanowne Fxcuffs, proszę odpowiedzieć w końcu na moje pytanie czy robiliście weryfikacje kandydatów do nagród w tym roku, w tym żelaznego. Zbliża sie gala każdy chce wiedzieć.
czyli to jednak jest biznes skoro mowa o jakiejś konkurencji, tak myślałem. Czesanie kasy na IB i łapanie frajerów do brokera......brg pisze:Kolega z konkurencji, że każdy post jest o FxCuffs i o Żelaznym?tomekjackowski pisze:Szanowne Fxcuffs, proszę odpowiedzieć w końcu na moje pytanie czy robiliście weryfikacje kandydatów do nagród w tym roku, w tym żelaznego. Zbliża sie gala każdy chce wiedzieć.
Tak jak pisałem na początku, szukam ludzi z którymi mógłbym codziennie handlować na fx jakiejś uczciwej grupy traderów. Znacie coś takiego?brg pisze:No właśnie ja się zastanawiam, jaki Ty masz biznes. Ja FxWolves na oczy nie widziałem, nie wiem również za bardzo kto to jest ten cały Żelazny, ale skoro każdy Twój post jest o nim, to może przybliżysz sylwetkę? Co takiego zrobił, że tak o niego dopytujesz? Jakie masz na to dowody? Serio jestem ciekaw.
...A wychodzi obrabianie dupy bez konkretnych dowodów - na kilku forach na raz, akurat przed imprezą...tomekjackowski pisze:
Tak jak pisałem na początku, szukam ludzi z którymi mógłbym codziennie handlować na fx jakiejś uczciwej grupy traderów. Znacie coś takiego?