Moze to niezbyt profesionalne ale wyskakuje teraz 0.7072.navik pisze:warmia , kiwi![]()
spróbuje odebrac ciut nizej .
Moze to niezbyt profesionalne ale wyskakuje teraz 0.7072.navik pisze:warmia , kiwi![]()
gra z lokalnym trendem wskazywałaby na kontynuację, ale.... nołaśnie ... ale : )navik pisze:ed h4 ... entliczek,pętliczek zielony/czerwony guziczek , na kogo wypadnie na tego BĘC...
jestes na rynku po to, żeby mieć pozycje czy zarabiać pieniądze? ....byq69 pisze:Pytanie do graczy pro grajacych kilku/nasto-dniowe pozycje. Jaki ruch w takiej sytuacji technicznej jest najbardziej rozsadna decyzja: wyjscie z pozycji/ wyjscie + zaladowanie longow/ przetrzymanie / hedge longami z aktualnych poziomow. Wykres Aud jpy H1. D1 i W1 spadkowe.
no wlasnie, ja bym to zamknal w cholere.pedro pisze:gra z lokalnym trendem wskazywałaby na kontynuację, ale.... nołaśnie ... ale : )navik pisze:ed h4 ... entliczek,pętliczek zielony/czerwony guziczek , na kogo wypadnie na tego BĘC...
dsws'ueśnij tą konsolę, sell pod, buy nad i na ryby ; )
-- Dodano: 22 mar 2017, 21:39 --
jestes na rynku po to, żeby mieć pozycje czy zarabiać pieniądze? ....byq69 pisze:Pytanie do graczy pro grajacych kilku/nasto-dniowe pozycje. Jaki ruch w takiej sytuacji technicznej jest najbardziej rozsadna decyzja: wyjscie z pozycji/ wyjscie + zaladowanie longow/ przetrzymanie / hedge longami z aktualnych poziomow. Wykres Aud jpy H1. D1 i W1 spadkowe.
ja też, i poszedlbym pobiegacd4mian7 pisze:
no wlasnie, ja bym to zamknal w cholere.
pedro, jakie przebiezki robisz?pedro pisze:ja też, i poszedlbym pobiegacd4mian7 pisze:
no wlasnie, ja bym to zamknal w cholere.