DayTrading: Środa 22.03.2017
Re: DayTrading: Środa 22.03.2017
Bo masz głowę na karku...
od dawna to widac
od dawna to widac
h4 fajne, tak na mój " pokrętny " tok rozumowaniawarmia pisze:Bo masz głowę na karku...
od dawna to widac

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
w moim przypadku na realu powinno być lepiej bo wykorzystuję wtedy wstawanie i ustawianie pozycji w nocypedro pisze:pr7emo pisze:to demko konkursowe, tam było dużo okazji zero jedynkowych które nie wypaliływarmia pisze: To Twój?
If to pogratulowac_ krzywa wzorcowa.
teraz droczę się na koncie real, może eDek spadnie
dobre jest to że na tyle transakcji miałem tylko jedno osunięcie
powtórz to w realu : ) ... swego czasu bawiłem się na tygodniowych konkursach forexball, to admiral organizowal, nie wiem czy nadal to robią.... ale wyniki też wchodziły fajne... dziwnym pechem, jak się z tego na real przesiadłem, to raz jeden taki wynik skręciłem ; )
a gram procedurami to nie ma czegoś takiego jak lepiej na demko
ostatnio co się nauczyłem że warto czekać na dobry poziom i pozycję nawet kilka dni...
Potwierdzam jedynie " pokrętny"navik pisze:h4 fajne, tak na mój " pokrętny " tok rozumowaniawarmia pisze:Bo masz głowę na karku...
od dawna to widac
Traduj tak jak na Wgpw ... tam żadnego preferowanego h4 nie było...
promowanie tej perspektywy z "jakichs" powodów leży brokerom
- F-You Money
- Pasjonat
a może to funt jest słaby a nie jen mocny, dołóż L poniżej 138, powinno być dobrze, chyba ze już jesteś po tamtej stronie mocy_Kerad_ pisze:mnie rzeźnik "przeczołgał" zastanawia mnie skąd taka moc jenota

PS. wydaje się, ze to jeszcze nie te faktyczne spadki, które mają dojść, ja sobie przy okazji testuje nowo napisany wskaźnik, a właściwie przerobiony, zobaczymy czy jednak nie jest to okazja na to L w tym momencie
Ostatnio zmieniony 22 mar 2017, 15:24 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
rok temu w marcu założyłem się z kumplem o ...( wiadomo o co...jen-yy pisze:Świeżak44 pisze: Bo ludzie myślą, że giełda to lokata.
bo tak może być. Trzeba tylko wiedzieć kiedy kupić.
Jakbyś ulokował kasę w akcje w lutym 2009 i trzymał. Czy to nie lokata? I to jaka

Prosty i łatwy zakład ... musze się upomnieć o wygraną.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
A złoto już ponad 1250$...
Za chwilę dane nt. ropy
Za chwilę dane nt. ropy
@Swieży... masz juz longa na daxie?
-
-
Co tam kombinują na indeksach?
W załączeniu pokazuję jak można zagrać na indeksach a później po zrealizowaniu tp nie wiedzieć co z kasą robić.
Można? Można.
W załączeniu pokazuję jak można zagrać na indeksach a później po zrealizowaniu tp nie wiedzieć co z kasą robić.
Można? Można.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
warmia , kiwi