w d... z ejkiem._Kerad_ pisze:"Rekin" ujek tanio czy jeszcze nie ;/
edek nam rosnie!
w d... z ejkiem._Kerad_ pisze:"Rekin" ujek tanio czy jeszcze nie ;/
Chyba mu stopy wywaliło_Kerad_ pisze:"Rekin" ujek tanio czy jeszcze nie ;/
Bo ludzie myślą, że giełda to lokata. Wystarczy poczekać i będzie zysk. Ja też tak próbowałem na pierwszej demówce. Wziąłem S tez na Sapinie też coś koło 1860 jakoś rok temu, trzymałem chyba ze dwa miesiące, ale widzie że strata rośnie i rośnie. Potem miałem jakąś udaną transakcje gdzie sporo zarobiłem i pozbyłem się pzy okazji tego gówna. To była niewielka pozycja, chyba 0,2Lota, ale narobiła - 5k. straty. Wiecej tak nie grałem. Widać, że ktoś zupełnie świeży wziął się za giełdę. Są nawet gorsze przypadki tego typu gry.jen-yy pisze:już mapedro pisze:jen-yy pisze:
grubo.... a on ma świadomość, że do 1740 może już nigdy nie wrócić?
![]()
ale to jest jakis amok. Jeszcze niedawno z dumą mówił że i tak codziennie zarabia na te koszty.
Długo mi zajęło wytłumaczenie, że stał się lepszym niewolnikiem brokera jak frankowicze. Codziennie pracuje na prowizje brokera. I jeszcze był dumny. No ale ciężko mu zamknąć. a przecież skoro zarabia na prowizje to dawno by to już odrobił. Ale taka natura człowieka. Przetrzymam. Dam radę.
risk off ..._Kerad_ pisze:mnie rzeźnik "przeczołgał" zastanawia mnie skąd taka moc jenota
Jak najbardziej . Na giełdach wystarczy poczekać ...Świeżak44 pisze: Bo ludzie myślą, że giełda to lokata. Wystarczy poczekać i będzie zysk.