czyhają na duży ruch, raczej w dół, na uJku grał bym pod rewers do góry, ale tylko eDkiem się zajmuje teraznavik pisze:ED góra czy dół ? bo cięzko mi sie " wstrzelić"
DayTrading: Środa 22.03.2017
Re: DayTrading: Środa 22.03.2017
Erło ,jest w takim miejscu ze jedynie doswiadczony przeciwtrendowiec ma jakies powtarzalne szanse na zysk.navik pisze:ED góra czy dół ? bo cięzko mi sie " wstrzelić"
Generalnie za pózno na grę z trendem ...
no a przeciw ...-
napiszę tak mam 24 lat praktyki i mimo tego za "cienki w uszch" zeby cuś tu wypatrzec.
Popatrz na kiwi...
tu masz szansę logicznie stopa postawic.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2017, 14:38 przez warmia, łącznie zmieniany 3 razy.
Też myśle, że dół . tak sie jakoś " zafiksowałem na S " ale chyba jeszcze nie z tego poziomu. Może z okolic 1.087pr7emo pisze:czyhają na duży ruch, raczej w dół, na uJku grał bym pod rewers do góry, ale tylko eDkiem się zajmuje teraznavik pisze:ED góra czy dół ? bo cięzko mi sie " wstrzelić"

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Świeżak44 pisze: Bo ludzie myślą, że giełda to lokata.
bo tak może być. Trzeba tylko wiedzieć kiedy kupić.
Jakbyś ulokował kasę w akcje w lutym 2009 i trzymał. Czy to nie lokata? I to jaka
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
dwa dni po konkursie vipro mam flow na podium także pewnie tak będzienavik pisze:Też myśle, że dół . tak sie jakoś " zafiksowałem na S " ale chyba jeszcze nie z tego poziomu. Może z okolic 1.087pr7emo pisze:czyhają na duży ruch, raczej w dół, na uJku grał bym pod rewers do góry, ale tylko eDkiem się zajmuje teraznavik pisze:ED góra czy dół ? bo cięzko mi sie " wstrzelić"
-- Dodano: śr 22-03-2017, 14:41 --
jeszcze jest odwrotna korelacja edek ujek i będzie jakiś ruch na południe w każdym razie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To Twój?pr7emo pisze: dwa dni po konkursie vipro mam flow na podium także pewnie tak będzie
If to pogratulowac_ krzywa wzorcowa.
to demko konkursowe, tam było dużo okazji zero jedynkowych które nie wypaliływarmia pisze:To Twój?pr7emo pisze: dwa dni po konkursie vipro mam flow na podium także pewnie tak będzie
teraz droczę się na koncie real, może eDek spadnie
dobre jest to że na tyle transakcji miałem tylko jedno osunięcie
@ Navik
sprawdz , czy to kiwi to było czy nie tanio.
P,S.
Powiem więcej...
nadal nie jest drogo
P,S.
Powiem więcej...
nadal nie jest drogo
wziąłem " ciut"warmia pisze:@ Navik
P,S.
Powiem więcej...
nadal nie jest drogo

tzn. jeszcze nie zysk ale małe L

Ostatnio zmieniony 22 mar 2017, 15:11 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
pr7emo pisze:to demko konkursowe, tam było dużo okazji zero jedynkowych które nie wypaliływarmia pisze:To Twój?pr7emo pisze: dwa dni po konkursie vipro mam flow na podium także pewnie tak będzie
teraz droczę się na koncie real, może eDek spadnie
dobre jest to że na tyle transakcji miałem tylko jedno osunięcie
powtórz to w realu : ) ... swego czasu bawiłem się na tygodniowych konkursach forexball, to admiral organizowal, nie wiem czy nadal to robią.... ale wyniki też wchodziły fajne... dziwnym pechem, jak się z tego na real przesiadłem, to raz jeden taki wynik skręciłem ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski