to moze sie zgramy_Kerad_ pisze:Tomasz dopiero się rozkręcam

to moze sie zgramy_Kerad_ pisze:Tomasz dopiero się rozkręcam
Jeżeli potwierdzi to oficjalnie to niewiele może zostać z L na EU ,no chyba że gruby znowu pod prąd będzie jechałs3baa pisze:dzisiaj w nocy przemawia Trump ciekawe w która stronę tym razem pchnie dolara
w "kupie" siłaTomasz196407 pisze:to moze sie zgramy_Kerad_ pisze:Tomasz dopiero się rozkręcam
jak damian te 100 l OTÓW DODA, bedzie ok_Kerad_ pisze:w "kupie" siłaTomasz196407 pisze:to moze sie zgramy_Kerad_ pisze:Tomasz dopiero się rozkręcam
tylko ze juz dzis pisali o rgr_Kerad_ pisze:w "kupie" siłaTomasz196407 pisze:to moze sie zgramy_Kerad_ pisze:Tomasz dopiero się rozkręcam
chyba ze odwróconego RGR namalują
bede sie z toba kontaktowal jak kurs bedzie ladnie/efektownie wysoko.EG99 pisze:Wti myślę, że wraca, taka dupna konsola raczej nie zakończyła trendu, podobnie myślałem o dolarze, a jednak wyszedł dołem, jednak na eur/pln sytuacja wyglądała klarowniej. Co do uj, to rekin wyjdź póki czas.
Ok, może być za około 2 tygodnie. Bez urazy, tak naprawdę nie chodzi o to kto ma rację, raczej o przyznanie się do błędu, osobiście popełniam ich mnóstwo, lubię Forex, bo kształtuje, również charakter. Pozdrawiam.dobryfxplayer pisze:bede sie z toba kontaktowal jak kurs bedzie ladnie/efektownie wysoko.EG99 pisze:Wti myślę, że wraca, taka dupna konsola raczej nie zakończyła trendu, podobnie myślałem o dolarze, a jednak wyszedł dołem, jednak na eur/pln sytuacja wyglądała klarowniej. Co do uj, to rekin wyjdź póki czas.
każdy człowiek je popełnia,dobryfxplayer pisze:EG99 bardzo dobre słowa!
ale sugerujesz ze ja popelnilem blad? bo nie czaje tego.