Do 1.08 jeszcze kawałek, jeszcze można zarobić, ale ryzyko rośnie z każdym pipsem.navik pisze:na kablu lapnąłem przedtem kilka pestek no i na edku też nie straciłem bo podbierałem L jak sie kręcił ale tym numerem co teraz wywinął to mi zagotował krew w żyłach generalnie sl były na plusie albo be
DayTrading: Czwartek 16.03.2017
Re: DayTrading: Czwartek 16.03.2017
The only way is up
jestem, jestemTsunamiPL pisze:Do 1.08 jeszcze kawałek, jeszcze można zarobić, ale ryzyko rośnie z każdym pipsem.navik pisze:na kablu lapnąłem przedtem kilka pestek no i na edku też nie straciłem bo podbierałem L jak sie kręcił ale tym numerem co teraz wywinął to mi zagotował krew w żyłach generalnie sl były na plusie albo be

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Kupujemy plotkę o podwyżce stóp i sprzedajemy gdy EBC podwyższy stopy.navik pisze:jestem, jestemTsunamiPL pisze:Do 1.08 jeszcze kawałek, jeszcze można zarobić, ale ryzyko rośnie z każdym pipsem.navik pisze:na kablu lapnąłem przedtem kilka pestek no i na edku też nie straciłem bo podbierałem L jak sie kręcił ale tym numerem co teraz wywinął to mi zagotował krew w żyłach generalnie sl były na plusie albo betak łatwo mu nie odpuszcze
Proste, łatwe i przyjemne = smart money.
Aha, kierunek znany i lubiany na forum, czyli edek L.

The only way is up
gold nie zakumał plotki EBC , ma to w d... 

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

Edek
Sprzedawać tam gdzie czerwona strzałka
Kupować tam gdzie zielona strzałka
Obecnie może iść i w górę i w dół.
https://www.tradingview.com/x/YkLVAHc3/
Sprzedawać tam gdzie czerwona strzałka
Kupować tam gdzie zielona strzałka
Obecnie może iść i w górę i w dół.
https://www.tradingview.com/x/YkLVAHc3/
The only way is up
1,07653-8 jako 161% wzrostów ostatniej fali spadkowej
1,08 jak 261% ? przy piątku i po środzie, czy to nie za wiele jak na jeden tydzień ?
1,08 jak 261% ? przy piątku i po środzie, czy to nie za wiele jak na jeden tydzień ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- marcinmijagi
- Pasjonat
...
Cytaty, pipsów nie dają.
EU H4
fajny ten dsws 
latwiej mozna oszacować wejscie/wyjscie

latwiej mozna oszacować wejscie/wyjscie