Te książki są pisane dla przegrywających graczy. Oni są grupą docelową, książka ma wlać w ich serca otuchę i przynieść zysk wydawcy. Takie historyjki się koloruje - troszeczkę mitu, troszeczkę kitu - i oto nowy guru giełdowy. Nie obrażajcie się wiem jak to działa, studiowałem historię np. Historia Polski w szkole podstawowe i średniej a historia Polski na studiach, to historia zupełnie innych krajów.irmentruda pisze:no ale jak rookie bedzie na fx handlowal tak jak opisano w tej ksiazce to wg mnie wtopi na 100% całe 100%. Szczegolnie tyczy sie to pkt. 1 i 3.
To bardzo smutne, że przeczytał książkę.

Przypomina mi się scena z filmu "złodzieje rowerów". Bardzo stary włoski film. Facetowi ukradli rower i przez to stracił pracę "rozklejacza" plakatów. I chodził z synem po Rzymie i szukał tego roweru. sytuacja była rozpaczliwa. W pewnym momencie weszli do restauracji i choć nie było ich stać, za ostanie pieniądze kupili sobie jedzenie i przez chwile mogli przestać myśleć o swoim tragicznym położeniu. No a potem trzeba było jednak wrócić do rzeczywistości.
a tu równia pochyła i -26%