DayTrading: Piątek 10.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 10.03.2017
Tak piątek i płytki rynek. Zgadzam się, ale weżmiesz teraz L?
a na cholere? jest piątek gościuFxTag pisze:Tak piątek i płytki rynek. Zgadzam się, ale weżmiesz teraz L?

-
- Fanatyk
Jak on to zrobił ze sie zmiesciłnavik pisze:Podsumuje mój dwytugodniowy trejding jednym krótkim zdaniem: Mam dość tego gowna ...

------------------------------------------
-zdaj broń, odznakę i do roboty
- dobryfxplayer
- Maniak
przepraszam.navik pisze:Podsumuje mój dwytugodniowy trejding jednym krótkim zdaniem: Mam dość tego gowna ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Nie mów do mnie gościu. Nie jestem ani twoim gościem nie znam cię.
Nie dam rady ... to silniejsze ode mnie.Tomasz196407 pisze:Jak on to zrobił ze sie zmiesciłnavik pisze:Podsumuje mój dwytugodniowy trejding jednym krótkim zdaniem: Mam dość tego gowna ...https://www.tradingview.com/x/nzXU23GH/
------------------------------------------
-zdaj broń, odznakę i do roboty

Ale muszę dużo pozmieniać w moim trejdingu ...a moze wszystko zmienić...albo rzucić to ...w pizdu... albo odpocząć od forexu jakiś czas . qurwa... sam juz nie wiem...
-- Dodano: 10 mar 2017, 21:34 --
Hahahaha.dobryfxplayer pisze:przepraszam.navik pisze:Podsumuje mój dwytugodniowy trejding jednym krótkim zdaniem: Mam dość tego gowna ...

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Wyluzuj gościuFxTag pisze:Nie mów do mnie gościu. Nie jestem ani twoim gościem nie znam cię.

sjp:
4. potocznie: jakikolwiek, bliżej nieznany mężczyzna; facet;

5. potocznie: z podziwem o kimś zasługującym na uznanie, szacunek
Tomasz, co to za wykres i czemu te linie takie krzywe

Ostatnio zmieniony 10 mar 2017, 21:36 przez xhDog, łącznie zmieniany 2 razy.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- dobryfxplayer
- Maniak
edek jest nieugięty. dałby byle jaką cofke aby eskowicze troszke chociaz odetchneli i nabrali nadziei.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Navik cierpliwość. Każdy zalicza jakiś drawdown.
Każdego dnia możesz zarobić w ciul forsy, jak i ją stracić.
To trochę przypomina sporty walki. Nawet jak masz czarny pas, to chwila dekoncentracji i przeciwnik wali cię w nos.
To trochę przypomina sporty walki. Nawet jak masz czarny pas, to chwila dekoncentracji i przeciwnik wali cię w nos.

The only way is up
Właśnie ! Cierpliwość ! Mi jej brak , tak samo jak czasu na trejding ...... i qurwaaaaaa..... lewaaaaaar .... ciut za duzy.TsunamiPL pisze:Navik cierpliwość. Każdy zalicza jakiś drawdown.
A po za tym to ujdzie.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...