Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesznavik pisze:
(...)
Ale muszę dużo pozmieniać w moim trejdingu ...a moze wszystko zmienić...albo rzucić to ...w pizdu... albo odpocząć od forexu jakiś czas . qurwa... sam juz nie wiem...
DayTrading: Piątek 10.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 10.03.2017
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

o tak, ooo takdobryfxplayer pisze:edek jest nieugięty. dałby byle jaką cofke aby eskowicze troszke chociaz odetchneli i nabrali nadziei.
-
Nieśmiertelny Trader
xhDog pisze:Wyluzuj gościuFxTag pisze:Nie mów do mnie gościu. Nie jestem ani twoim gościem nie znam cię.![]()
sjp:
4. potocznie: jakikolwiek, bliżej nieznany mężczyzna; facet;
5. potocznie: z podziwem o kimś zasługującym na uznanie, szacunek
Tomasz, co to za wykres i czemu te linie takie krzywe
Dokładnie no ale non farmy - piatek - klasyka to też rozumiem.
Ujek ostatnio pokrywał wszystkie tąpnięcia z nawiązką (spowodowane danymi) To wydaje sie być w zasięgu bo odbili Mi przed tym potężnym fibonem (o ktorym pisałem... w sumie jakims fartem przewidzialem kierunek kazdego produktu poruszanego w dt w ciagu ostatnich dwóch tygodni, dawalem wykresy, wygrałem wszystkie pojedynki na analizy ale nie zostalem guru
Pieniądz ciszę lubi
pozdro
dobryfxplayer pisze:edek jest nieugięty. dałby byle jaką cofke aby eskowicze troszke chociaz odetchneli i nabrali nadziei.
jednak się da
męczyłeś tego edka cały tydzień a ja zarobię więcej na zamknięciu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2017, 21:54 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

a ty sie zrzekłes strumyk złotego dax-axhDog pisze:Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesznavik pisze:
(...)
Ale muszę dużo pozmieniać w moim trejdingu ...a moze wszystko zmienić...albo rzucić to ...w pizdu... albo odpocząć od forexu jakiś czas . qurwa... sam juz nie wiem...
to będzie znak, że dotarłeś na szczyt. Jak się wtedy nie poddasz, to potem będzie już tylko z górki. Powodzenia
Nie wiem czy to juz szczyt bo jeszcze "nie płacze " ( nie mam tego w zwyczajuxhDog pisze:Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesznavik pisze:
(...)
to będzie znak, że dotarłeś na szczyt. Jak się wtedy nie poddasz, to potem będzie już tylko z górki. Powodzenia
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Hehe może w weekend odkurze daxa. Czasu mało, aktualnie staram się znaleźć zastosowanie liczby 1335 w tradingu. Lubię niekonwencjonalne metodyTomasz196407 pisze:a ty sie zrzekłes strumyk złotego dax-axhDog pisze:Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesznavik pisze:
(...)
oj dog popraw sie
moze to nie to miejsce ale pytam weteranow. ma ktos porownanie admiral vs. xm? ktory lepszy?
Navik nigdy nie mów nigdy ,a forex no cóż "Raz zysk raz w pysk" 
Poobijali mi " pysk " dotkliwie... skur...yMERLIN pisze:Navik nigdy nie mów nigdy ,a forex no cóż "Raz zysk raz w pysk"
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...