Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesznavik pisze:
(...)
Ale muszę dużo pozmieniać w moim trejdingu ...a moze wszystko zmienić...albo rzucić to ...w pizdu... albo odpocząć od forexu jakiś czas . qurwa... sam juz nie wiem...

Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesznavik pisze:
(...)
Ale muszę dużo pozmieniać w moim trejdingu ...a moze wszystko zmienić...albo rzucić to ...w pizdu... albo odpocząć od forexu jakiś czas . qurwa... sam juz nie wiem...
o tak, ooo takdobryfxplayer pisze:edek jest nieugięty. dałby byle jaką cofke aby eskowicze troszke chociaz odetchneli i nabrali nadziei.
xhDog pisze:Wyluzuj gościuFxTag pisze:Nie mów do mnie gościu. Nie jestem ani twoim gościem nie znam cię.![]()
sjp:
4. potocznie: jakikolwiek, bliżej nieznany mężczyzna; facet;
5. potocznie: z podziwem o kimś zasługującym na uznanie, szacunek
Tomasz, co to za wykres i czemu te linie takie krzywe
dobryfxplayer pisze:edek jest nieugięty. dałby byle jaką cofke aby eskowicze troszke chociaz odetchneli i nabrali nadziei.
a ty sie zrzekłes strumyk złotego dax-axhDog pisze:Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesznavik pisze:
(...)
to będzie znak, że dotarłeś na szczyt. Jak się wtedy nie poddasz, to potem będzie już tylko z górki. Powodzenia
Nie wiem czy to juz szczyt bo jeszcze "nie płacze " ( nie mam tego w zwyczajuxhDog pisze:Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesznavik pisze:
(...)
to będzie znak, że dotarłeś na szczyt. Jak się wtedy nie poddasz, to potem będzie już tylko z górki. Powodzenia
Hehe może w weekend odkurze daxa. Czasu mało, aktualnie staram się znaleźć zastosowanie liczby 1335 w tradingu. Lubię niekonwencjonalne metodyTomasz196407 pisze:a ty sie zrzekłes strumyk złotego dax-axhDog pisze:Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesznavik pisze:
(...)
oj dog popraw sie
Poobijali mi " pysk " dotkliwie... skur...yMERLIN pisze:Navik nigdy nie mów nigdy ,a forex no cóż "Raz zysk raz w pysk"