DayTrading: Piątek 10.03.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 mar 2017, 00:00

Wzrost
5
42%
Bez zmian
2
17%
Spadek
5
42%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 10.03.2017

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

navik pisze:
(...)
Ale muszę dużo pozmieniać w moim trejdingu ...a moze wszystko zmienić...albo rzucić to ...w pizdu... albo odpocząć od forexu jakiś czas . qurwa... sam juz nie wiem...
Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesz :shock: to będzie znak, że dotarłeś na szczyt. Jak się wtedy nie poddasz, to potem będzie już tylko z górki. Powodzenia :D
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

dobryfxplayer pisze:edek jest nieugięty. dałby byle jaką cofke aby eskowicze troszke chociaz odetchneli i nabrali nadziei.
o tak, ooo tak :564:

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

xhDog pisze:
FxTag pisze:Nie mów do mnie gościu. Nie jestem ani twoim gościem nie znam cię.
Wyluzuj gościu 8)
sjp:
4. potocznie: jakikolwiek, bliżej nieznany mężczyzna; facet; :D
5. potocznie: z podziwem o kimś zasługującym na uznanie, szacunek

Tomasz, co to za wykres i czemu te linie takie krzywe :p

Dokładnie no ale non farmy - piatek - klasyka to też rozumiem.

Ujek ostatnio pokrywał wszystkie tąpnięcia z nawiązką (spowodowane danymi) To wydaje sie być w zasięgu bo odbili Mi przed tym potężnym fibonem (o ktorym pisałem... w sumie jakims fartem przewidzialem kierunek kazdego produktu poruszanego w dt w ciagu ostatnich dwóch tygodni, dawalem wykresy, wygrałem wszystkie pojedynki na analizy ale nie zostalem guru :( ) więc jest szansa na powrót i dopiero down.

Pieniądz ciszę lubi

pozdro :564:

_Kerad_
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: _Kerad_ »

dobryfxplayer pisze:edek jest nieugięty. dałby byle jaką cofke aby eskowicze troszke chociaz odetchneli i nabrali nadziei.

jednak się da :D

męczyłeś tego edka cały tydzień a ja zarobię więcej na zamknięciu :D (podwójny szczyt)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2017, 21:54 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

xhDog pisze:
navik pisze:
(...)
Ale muszę dużo pozmieniać w moim trejdingu ...a moze wszystko zmienić...albo rzucić to ...w pizdu... albo odpocząć od forexu jakiś czas . qurwa... sam juz nie wiem...
Jak forex przyprawi cię o załamanie nerwowe i się popłaczesz :shock: to będzie znak, że dotarłeś na szczyt. Jak się wtedy nie poddasz, to potem będzie już tylko z górki. Powodzenia :D
a ty sie zrzekłes strumyk złotego dax-a :P oj dog popraw sie

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

xhDog pisze:
navik pisze:
(...)
Nie wiem czy to juz szczyt bo jeszcze "nie płacze " ( nie mam tego w zwyczaju :lol: ) ale jestem chyba blisko szczytu bo załamanie nerwowe juz zaliczyłem a poddawać sie nie mam zamiaru ... nigdy. :564:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

Tomasz196407 pisze:
xhDog pisze:
navik pisze:
(...)
a ty sie zrzekłes strumyk złotego dax-a :P oj dog popraw sie
Hehe może w weekend odkurze daxa. Czasu mało, aktualnie staram się znaleźć zastosowanie liczby 1335 w tradingu. Lubię niekonwencjonalne metody :D

d4mian7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: d4mian7 »

moze to nie to miejsce ale pytam weteranow. ma ktos porownanie admiral vs. xm? ktory lepszy?

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Navik nigdy nie mów nigdy ,a forex no cóż "Raz zysk raz w pysk" :wink:

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

MERLIN pisze:Navik nigdy nie mów nigdy ,a forex no cóż "Raz zysk raz w pysk" :wink:
Poobijali mi " pysk " dotkliwie... skur...y :563:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Zablokowany