No właśnie szukam po zamorskich krainach ale na razie bez sukcesów niestety. Co do wyzerowania konta to jeszcze jakoś bym wytrzymał, dużo bardziej by mnie zasmucił widok ponurego minusa

.
Leszcz bez papiera pisze:sensownym brokerze
Twoje wymagania wykluczają sensownych brokerów. Kto ma zasypywać Twój debet? Jeżeli broker, to oznacza że również on bierze Twoje straty (a zatem jest drugą stroną transakcji) a jeśli jakiś klient zrobi za duży debet to pożegnasz się prawdopodobnie ze swoimi pieniędzmi.
Witaj Leszczu bez papiera

. Sytuacja jest taka że wśród bezsensownych frajerów którzy zasypują dziury są:
fxpro, admiralmarkets, vipro, xm, roboforex, to tak z tego co sobie na szybko przypominam. Acha dźwignie też oferują powyżej 100 (ale nie dla PL). Nie wiem czemu startujesz do mnie z wyrzutami bo to nie ja ustalam zasady (ale jak coś jest mi ofiarowane to nie wypada nie brać).
Kierując się logiką troski o biznes brokerów to najlepiej wybrać takiego brokera co ma najwyższe prowizje, srogie spready, radomowe dziury na wykresach, działa w modelu MM i nie wypłaca środków. Dzięki temu jest pewność, że jego biznes jest stabilny i nie pójdzie z torbami więc pieniądze są tam jak w banku bezpieczne.
Pozdrawiam
Borsuk