DayTrading: Piątek 10.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 10.03.2017
jednak zaryzykowalem UJ na buy przed danymi.. moze sie w koncu ruszy
purcu pisze:jednak zaryzykowalem UJ na buy przed danymi.. moze sie w koncu ruszy
na pewno tylko więcej dostarczycieli płynności musza nabrać podobnie jak Ed już widzą wzrosty do 1,8 to oznaka że płynność została dostarczona

_Kerad_ pisze:purcu pisze:jednak zaryzykowalem UJ na buy przed danymi.. moze sie w koncu ruszy
na pewno tylko więcej dostarczycieli płynności musza nabrać podobnie jak Ed już widzą wzrosty do 1,8 to oznaka że płynność została dostarczona
Uwaga na ujka L, jest tam potężne zniesienie

Nieśmiertelny Trader pisze:_Kerad_ pisze:purcu pisze:jednak zaryzykowalem UJ na buy przed danymi.. moze sie w koncu ruszy
Uwaga na ujka L, jest tam potężne zniesienie(tuż nad najwyższą dzisiejszą ceną)
Dzięki za ostrzeżenie (tez to widzę)
ja jadę na ropce i wspomagam się Edkiem

Ja shortuje cadjpy. Uważam że listek poleci na łeb na szyję razem z ropą a jpy odbije od tego fibo, po za tym na weekly ujek pokazał kierunek 3 tygodnie temu a teraz mamy retest. Wszystko wyjdzie w praniu, póki co na BE._Kerad_ pisze:
Dzięki za ostrzeżenie (tez to widzę)
ja jadę na ropce i wspomagam się Edkiem

Wiem, że grasz ropę ale nie jest to jeszcze bezpieczna strefa popytu. Teoretycznie wszystko poniżej 46$ jest dobre.
To cena opłacalności wydobycia koncernów naftowych.
coolcov pisze:Ciekawe czy się mylę..
myślę że nie ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Noi w pyte
Mówiłem ze trzeba sprzedawać dolara aby zarobić.

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
ale to troche dziwne, dobre dane przeciez. dlaczegoxhDog pisze:Noi w pyte![]()
Branżowe magazyny napiszą coś, że nfp było już w cenie, ze rynek dyskontuje wszystko. Teraz zacxzynamy pozycjonowanie pod fomcd4mian7 pisze:ale to troche dziwne, dobre dane przeciez. dlaczegoxhDog pisze:Noi w pyte![]()

trzeba mieć jaja jak super saiyan