Uczę się VSA od 3 latPipsKong pisze:skąd takie info miałeś ???coolcov pisze:Sory, ale naprawdę niektórych Kolegów tutaj nie rozumiem. Pokazałem Wam, że 2 marca opkupili się po pachy to niby czemu mieliby spadać, a niektórzy tu piszą o jakichś danych, że niby to miałoby mieć jakieś znaczenie. Od dawna wiadomo, że dane są tylko po to aby wykorzystywać i dymać całe stado.
i dlaczego ja nic o tym nie wiem ?:O
DayTrading: Piątek 10.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 10.03.2017
VSA
Uczę się VSA od 3 lat[/quote]coolcov pisze:
skąd takie info miałeś ???
co to VSA ???
pierwsze słyszę ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
co to VSA ???PipsKong pisze:Uczę się VSA od 3 latcoolcov pisze:
skąd takie info miałeś ???
pierwsze słyszę ;/[/quote]
Metodologia łącząca Wolumen, fale i geometrie, ale podstawą tutaj jest wolumen. Tak w skrócie
VSA
Zaraz na Edku będzie metodologia......
podwójny szczyt na M5
podwójny szczyt na M5

-
- Pasjonat
Pozdrowienia dla gracza grającego pod prąd.TGV2 pisze:ed dymacz sell 1.0640 stop30pipek
GDZIE?_Kerad_ pisze:Zaraz na Edku będzie metodologia......
podwójny szczyt na M5
VSA
a co metodologia rzuciła Ci się na oczy?coolcov pisze:GDZIE?_Kerad_ pisze:Zaraz na Edku będzie metodologia......
podwójny szczyt na M5
A jakiego masz dostawcę volumenu? Skąd masz info o obrocie? Jakiś płatny terminal?coolcov pisze: Metodologia łącząca Wolumen, fale i geometrie, ale podstawą tutaj jest wolumen. Tak w skrócie
-- Dodano: pt 10-03-2017, 18:38 --
blesS pisze:A jakiego masz dostawcę wolumenu? Skąd masz info o obrocie? Jakiś płatny terminal?coolcov pisze: Metodologia łącząca Wolumen, fale i geometrie, ale podstawą tutaj jest wolumen. Tak w skrócie
- dobryfxplayer
- Maniak
metodologisci sie ujawniaja...
ed L.
ed L.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Kontrakty terminowe 6E na EUR/USD, INFINITY AT, Platforma Sierra Chart. Przez jeden miesiąc masz gratis.blesS pisze:A jakiego masz dostawcę volumenu? Skąd masz info o obrocie? Jakiś płatny terminal?coolcov pisze: Metodologia łącząca Wolumen, fale i geometrie, ale podstawą tutaj jest wolumen. Tak w skrócie
-- Dodano: pt 10-03-2017, 18:38 --
blesS pisze:A jakiego masz dostawcę wolumenu? Skąd masz info o obrocie? Jakiś płatny terminal?coolcov pisze: Metodologia łącząca Wolumen, fale i geometrie, ale podstawą tutaj jest wolumen. Tak w skrócie
VSA