DayTrading: Czwartek 09.03.2017
Re: DayTrading: Czwartek 09.03.2017
ed 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

-
- Fanatyk
Cblondyn pisze:Korzystam zawsze ze swoich kresekNieśmiertelny Trader pisze:
Zajrzyj czasem na monthly, były wstawiane wiele razy wykresy. To nie ma nic wspolnego z lapaniem dołków, szczytów, sam gram tylko z trendem natomiast na edku jest powtarzalna formacja. Ja przeglądam wykresy od 7 lat i często działała, zwykla statystyka, na tym polega FX, SL 100 pipsów i jedziesz, ryzyko żadne a pula do zgarniecia zacna.. Na mn również. I każdemu radze robić to samo. Jeśli ktoś bardziej ufa cudzym kreskom niż swoim niech zajmie się czymś innym
Tak, popieram kolege,

-----------------------------------
Jak to było z Prometeuszem? leciał w słonce i ....
-- Dodano: 09 mar 2017, 16:41 --
pędzący ?TGV2 pisze:ed
a < b
Dobryfxplayer - ostatnia szansa na pozbycie sie dzisiejszych L, dopoki sa na + 

Ostatnio zmieniony 09 mar 2017, 16:48 przez xlusiv, łącznie zmieniany 2 razy.
- dobryfxplayer
- Maniak
na miesiecznym takie myki!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
przeciez to jest minutowydobryfxplayer pisze:na miesiecznym takie myki!

dobryfxplayer pisze:na miesiecznym takie myki!
duży masz spread skoro to jest miesięczny

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Jutro NFP, a zatem nie przesadzać z grą przeciwko $
The only way is up
a ja polecam nie mierzyć wszystkich swoją miarą, dla jednego L na edku będzie ''być albo nie być'' a dla drugiego kolejnym trejdem jakich wiele w ciągu dnia i jak na razie L dało zarobić.Cblondyn pisze:Korzystam zawsze ze swoich kresekNieśmiertelny Trader pisze:
Zajrzyj czasem na monthly, były wstawiane wiele razy wykresy. To nie ma nic wspolnego z lapaniem dołków, szczytów, sam gram tylko z trendem natomiast na edku jest powtarzalna formacja. Ja przeglądam wykresy od 7 lat i często działała, zwykla statystyka, na tym polega FX, SL 100 pipsów i jedziesz, ryzyko żadne a pula do zgarniecia zacna.. Na mn również. I każdemu radze robić to samo. Jeśli ktoś bardziej ufa cudzym kreskom niż swoim niech zajmie się czymś innym

Przecież ja nikogo nie mierze ani nie zamierzam tego robić. Co za pomysł?Nieśmiertelny Trader pisze:a ja polecam nie mierzyć wszystkich swoją miarą, dla jednego L na edku będzie ''być albo nie być'' a dla drugiego kolejnym trejdem jakich wiele w ciągu dnia i jak na razie L dało zarobić.Cblondyn pisze:Korzystam zawsze ze swoich kresekNieśmiertelny Trader pisze:
To tak generalnie, dla ogółu.Cblondyn pisze: Przecież ja nikogo nie mierze ani nie zamierzam tego robić. Co za pomysł?