DayTrading: Czwartek 09.03.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 mar 2017, 00:00

Wzrost
3
27%
Bez zmian
3
27%
Spadek
5
45%

Liczba głosów: 11

Nieśmiertelny Trader

Re: DayTrading: Czwartek 09.03.2017

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

eliroPL pisze:
irmentruda pisze:"POLISH PM SAYS WE WANT TO BUILD UNITY IN EU, BUT NO WAY THE EUROPEAN COUNCIL PRESIDENT CAN BE ELECTED WITHOUT THE CONSENT OF HIS HOME COUNTRY"

tylko polski naród jest taki, że nie popiera rodaka. każdy inny naród popiera swoich rodaków na stanowiskach międzynarodowych, nawet jeśli politycznie są lata świetlne od "jaśnie panującej władzy". świadczy to o mentalności i mądrości narodu.
niestety to my naród wybraliśmy tych piskretynów z kurduplem na czele

o polityce to na wp.pl zapraszam. :) tam będziesz mógł pocebulować do woli. :)

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

grubypejs pisze:
Tomasz196407 pisze: GBPJPY
bardzo ciekawie
Szanowny kolego zastanawiam się właśnie czy to nie 2 dno nam się tu szykuje :?:
B.szanowny kolego wstawiałem wczesniej tu swoje predykcje na Pare walutową GBPJPY,
polecam

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

[DAX30]Daily - DAX-MAX.png

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Nieśmiertelny Trader pisze:
Wszystko zależy od tej H1, jesli zakonczy się tak jak teraz lub wyzej to mega up, jesli zejdzie niżej to banan odzyska skórę.
ŻAdna świeca nie ma takiej mocy sprawczej. Ruchy te co obserwujemy sa powodowane czynnikiem fundamentalnym. Który jest kluczowy dla ceny. Zawsze. W sytuacji paniki/euforii AT ma niewiele do powiedzenia ;)

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

EURJPYH4 czw sell.png

Nieśmiertelny Trader

Cblondyn pisze:
Wszystko zależy od tej H1, jesli zakonczy się tak jak teraz lub wyzej to mega up, jesli zejdzie niżej to banan odzyska skórę.
ŻAdna świeca nie ma takiej mocy sprawczej. Ruchy te co obserwujemy sa powodowane czynnikiem fundamentalnym. Który jest kluczowy dla ceny. Zawsze. W sytuacji paniki/euforii AT ma niewiele do powiedzenia ;)
Wyjasniałem to w moim dzienniku. Ta świeca nie jest taka jakiej oczekiwałem to też nie ma mocy sprawczej, proste :)

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

Cblondyn pisze: ŻAdna świeca nie ma takiej mocy sprawczej. Ruchy te co obserwujemy sa powodowane czynnikiem fundamentalnym. Który jest kluczowy dla ceny. Zawsze. W sytuacji paniki/euforii AT ma niewiele do powiedzenia ;)
a ja bym powiedzial ze w sytuacji paniki/euforii AT jest wykorzystywane do zajecia jak najlepszej pozycji :564:
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

dobryfxplayer pisze:
Cblondyn pisze: ŻAdna świeca nie ma takiej mocy sprawczej. Ruchy te co obserwujemy sa powodowane czynnikiem fundamentalnym. Który jest kluczowy dla ceny. Zawsze. W sytuacji paniki/euforii AT ma niewiele do powiedzenia ;)
a ja bym powiedzial ze w sytuacji paniki/euforii AT jest wykorzystywane do zajecia jak najlepszej pozycji :564:
Amator łapania dołków/szczytów hehe. Ech szkoda gadać ;). Panika/euforia jest niemierzalna kolego. Już niejednemu poobcinała paluszki, rączki czy co tam kto ma

-- Dodano: czw 09-03-2017, 16:25 --
Cblondyn pisze:
Wyjasniałem to w moim dzienniku. Ta świeca nie jest taka jakiej oczekiwałem to też nie ma mocy sprawczej, proste :)
Niestety nie czytam kolegi dziennika :)

Nieśmiertelny Trader

Cblondyn pisze:
dobryfxplayer pisze:
Amator łapania dołków/szczytów hehe. Ech szkoda gadać ;). Panika/euforia jest niemierzalna kolego. Już niejednemu poobcinała paluszki, rączki czy co tam kto ma
Zajrzyj czasem na monthly, były wstawiane wiele razy wykresy. To nie ma nic wspolnego z lapaniem dołków, szczytów, sam gram tylko z trendem natomiast na edku jest powtarzalna formacja. Ja przeglądam wykresy od 7 lat i często działała, zwykla statystyka, na tym polega FX, SL 100 pipsów i jedziesz, ryzyko żadne a pula do zgarniecia zacna.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Zajrzyj czasem na monthly, były wstawiane wiele razy wykresy. To nie ma nic wspolnego z lapaniem dołków, szczytów, sam gram tylko z trendem natomiast na edku jest powtarzalna formacja. Ja przeglądam wykresy od 7 lat i często działała, zwykla statystyka, na tym polega FX, SL 100 pipsów i jedziesz, ryzyko żadne a pula do zgarniecia zacna.
Korzystam zawsze ze swoich kresek :). Na mn również. I każdemu radze robić to samo. Jeśli ktoś bardziej ufa cudzym kreskom niż swoim niech zajmie się czymś innym

Zablokowany