ed L!d4mian7 pisze:ed sRelldobryfxplayer pisze:ed L
DayTrading: Poniedziałek 06.03.2017
- dobryfxplayer
- Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 06.03.2017
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
O 11:04 , takie małe gówno. Myśłałem, że znowu jadą w górę. Drugi raz dałem się zrobić w ten sposób.. Na M1 pinbarki nie działąją. PS. Ta świeca momentum o 10:48 dawała nadzieje na większy wzrost i domknięcie luki, ale jak widać pod prąd te świece nie działąją tak dobrze jak z trendem.. Kolejny dowód.kolbi123 pisze:Świeżak44 pisze:Znów się dałem nabrać na domykanie luki i małego pinbarka na M1.. i cały zysk z rana psu w tyłek poszedł.. Oczywiście luki tym razem nie domknęli. Zawsze jak robią korektę pod prąd to jej zakres może być ograniczony. No i te pinbarki na M1 to 100% zmyła. ech..
W której minucie był taki pinbarek ?.
Ostatnio zmieniony 06 mar 2017, 13:34 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 2 razy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
A co myślisz o tej prognozie?MERLIN pisze:GU imo w konsolidacji ,teraz możliwy kierunek PRZ BataCo do EU wygląda na Crown patern
Żadnych gwarancji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na moje oko rano wycinka SL była, a teraz tylko w dół..dobryfxplayer pisze:ed L!d4mian7 pisze:ed sRelldobryfxplayer pisze:ed L
ed sRelldobryfxplayer pisze:ed L!d4mian7 pisze:ed sRelldobryfxplayer pisze:ed L
hahahahaha przez Ciebie nie mogę pracować ;]dobryfxplayer pisze:
w drugiej.
a nie sorki. w trzeciej.
co za typ ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- dobryfxplayer
- Maniak

teog dziwaka tak widze. jutro wczesnie rano stopy procentowe AUD i jakas tam pogaducha wielkich glow, wiec moze byc to ladny pretekst do korekty...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Dziś edek tak zjedzie, że będzie musiał zamknąc ten Insystut High Global Top Trading czy jak to się tam nazywa..PipsKong pisze:hahahahaha przez Ciebie nie mogę pracować ;]dobryfxplayer pisze:
w drugiej.
a nie sorki. w trzeciej.
co za typ ;]
hA hA HA Brawo ŚwieżakŚwieżak44 pisze:Dziś edek tak zjedzie, że będzie musiał zamknąc ten Insystut High Global Top Trading czy jak to się tam nazywa..PipsKong pisze:hahahahaha przez Ciebie nie mogę pracować ;]dobryfxplayer pisze:
w drugiej.
a nie sorki. w trzeciej.
co za typ ;]
Proponuje przeczytać:Świeżak44 pisze:O 11:04 , takie małe gówno. Myśłałem, że znowu jadą w górę. Drugi raz dałem się zrobić w ten sposób.. Na M1 pinbarki nie działąją. PS. Ta świeca momentum o 10:48 dawała nadzieje na większy wzrost i domknięcie luki, ale jak widać pod prąd te świece nie działąją tak dobrze jak z trendem.. Kolejny dowód.kolbi123 pisze:Świeżak44 pisze:Znów się dałem nabrać na domykanie luki i małego pinbarka na M1.. i cały zysk z rana psu w tyłek poszedł.. Oczywiście luki tym razem nie domknęli. Zawsze jak robią korektę pod prąd to jej zakres może być ograniczony. No i te pinbarki na M1 to 100% zmyła. ech..
W której minucie był taki pinbarek ?.
https://comparic.pl/justin-bennett-pros ... in-barami/
Sprawdź na wykresie, to o czym autor pisze.