ed L!d4mian7 pisze:ed sRelldobryfxplayer pisze:ed L

ed L!d4mian7 pisze:ed sRelldobryfxplayer pisze:ed L
O 11:04 , takie małe gówno. Myśłałem, że znowu jadą w górę. Drugi raz dałem się zrobić w ten sposób.. Na M1 pinbarki nie działąją. PS. Ta świeca momentum o 10:48 dawała nadzieje na większy wzrost i domknięcie luki, ale jak widać pod prąd te świece nie działąją tak dobrze jak z trendem.. Kolejny dowód.kolbi123 pisze:Świeżak44 pisze:Znów się dałem nabrać na domykanie luki i małego pinbarka na M1.. i cały zysk z rana psu w tyłek poszedł.. Oczywiście luki tym razem nie domknęli. Zawsze jak robią korektę pod prąd to jej zakres może być ograniczony. No i te pinbarki na M1 to 100% zmyła. ech..
W której minucie był taki pinbarek ?.
A co myślisz o tej prognozie?MERLIN pisze:GU imo w konsolidacji ,teraz możliwy kierunek PRZ BataCo do EU wygląda na Crown patern
Żadnych gwarancji
Na moje oko rano wycinka SL była, a teraz tylko w dół..dobryfxplayer pisze:ed L!d4mian7 pisze:ed sRelldobryfxplayer pisze:ed L
ed sRelldobryfxplayer pisze:ed L!d4mian7 pisze:ed sRelldobryfxplayer pisze:ed L
hahahahaha przez Ciebie nie mogę pracować ;]dobryfxplayer pisze:
w drugiej.
a nie sorki. w trzeciej.
Dziś edek tak zjedzie, że będzie musiał zamknąc ten Insystut High Global Top Trading czy jak to się tam nazywa..PipsKong pisze:hahahahaha przez Ciebie nie mogę pracować ;]dobryfxplayer pisze:
w drugiej.
a nie sorki. w trzeciej.
co za typ ;]
hA hA HA Brawo ŚwieżakŚwieżak44 pisze:Dziś edek tak zjedzie, że będzie musiał zamknąc ten Insystut High Global Top Trading czy jak to się tam nazywa..PipsKong pisze:hahahahaha przez Ciebie nie mogę pracować ;]dobryfxplayer pisze:
w drugiej.
a nie sorki. w trzeciej.
co za typ ;]
Proponuje przeczytać:Świeżak44 pisze:O 11:04 , takie małe gówno. Myśłałem, że znowu jadą w górę. Drugi raz dałem się zrobić w ten sposób.. Na M1 pinbarki nie działąją. PS. Ta świeca momentum o 10:48 dawała nadzieje na większy wzrost i domknięcie luki, ale jak widać pod prąd te świece nie działąją tak dobrze jak z trendem.. Kolejny dowód.kolbi123 pisze:Świeżak44 pisze:Znów się dałem nabrać na domykanie luki i małego pinbarka na M1.. i cały zysk z rana psu w tyłek poszedł.. Oczywiście luki tym razem nie domknęli. Zawsze jak robią korektę pod prąd to jej zakres może być ograniczony. No i te pinbarki na M1 to 100% zmyła. ech..
W której minucie był taki pinbarek ?.