DayTrading: Piątek 03.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 03.03.2017
Panowie co myślicie o G/J ?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
witam, jeżeli chodzi o edka tomi się wydaje, że po tak pięknej świecuni dziennej, nie będzie zbyt dużej korekty, u mnie to wygląda tak, a zlecenie buy limit postawiłbym właśnie tak jak na obrazku tp nawet w granice 1.08 , oczywiście pamiętając o 1.067-8, gdyby rynek chciał nam zrobić psikusa to uciekamy w tym obszarze, jakby nie patrzeć to w średnim terminie L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną.
Pewny jesteś H1 (względni M15) co innego pokazuje,ale to moje zdanieAndRaf pisze:witam, jeżeli chodzi o edka tomi się wydaje, że po tak pięknej świecuni dziennej, nie będzie zbyt dużej korekty, u mnie to wygląda tak, a zlecenie buy limit postawiłbym właśnie tak jak na obrazku tp nawet w granice 1.08 , oczywiście pamiętając o 1.067-8, gdyby rynek chciał nam zrobić psikusa to uciekamy w tym obszarze, jakby nie patrzeć to w średnim terminie L

Ostatnio zmieniony 05 mar 2017, 19:13 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Rozumie, że chodzi ci o poziom 1.062 opór na H1 który dwukrotnie był testowany i 27.02 i 28.02. Tak na H1 jeszcze się nie przebili i może być ponowne odrzucenie, ale..
Zwróć uwagę, że te dwa miejsca na interwale H4 to tylko cienie, poziom szybko odrzucony, teraz pierwszy raz h4 zamknęła się tak wysoko. D1 zresztą również. Spojrzenie na W1 to dwie ostatnie świeczki tworzą pięknego białego Pin Bara i jesteśmy w miejscu gdzie rynek już startował na wyżyny. Liczę teraz oczywiście na spadki, ale żeby kupić po lepszej cenie, tak 30-40 pipsów, a potem północ. No nie wiem czy tak będzie, ale to jest moje spojrzenie na edka. Czas zweryfikuje
może się mylę...

Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną.
Drugie dno już wybronili,możliwa taka korekta
tak zapytam w który miejscu ? wybronili potencjalne 2 dnodalan pisze:Drugie dno już wybronili,możliwa taka korekta
patrząc tylko na twój rysunek to w kółku które narysowałem i popatrz jak szybko stamtąd uciekli.
-- Dodano: ndz 05-03-2017, 21:32 --
przepraszam to ten rysunek
-- Dodano: ndz 05-03-2017, 21:32 --
przepraszam to ten rysunek
OK to w którym miejscu w takiej sytuacji można stwierdzić że wybronili 2 dno ? To co pokazałeś w kółku to wybronione minimum a nie 2 dnodalan pisze:patrząc tylko na twój rysunek to w kółku które narysowałem i popatrz jak szybko stamtąd uciekli.
Merlin czepiasz się,nikt z nas nie jest na tyle mądry żeby przewidzieć co zrobi rynek(no chyba że zaczniemy wcinać gałkę muszkatułową ja Nostradamus),a jak zaczniemy TF ami rzucać to nikt niczego nie udowodni.Szczerze to nawet nie będę grał tego co tu rysujemy.Wstaniemy rano a rynek i tak zrobi swoje i znowu będziemy udawać analityków.
Dalan ja się nie czepiam ,podwójne dno zostaje wybronione gdy jego szczyt zostanie przebity a cena utrzyma się nad nim ,to ciągle próbuje Ci wytłumaczyćdalan pisze:Merlin czepiasz się,nikt z nas nie jest na tyle mądry żeby przewidzieć co zrobi rynek(no chyba że zaczniemy wcinać gałkę muszkatułową ja Nostradamus),a jak zaczniemy TF ami rzucać to nikt niczego nie udowodni.Szczerze to nawet nie będę grał tego co tu rysujemy.Wstaniemy rano a rynek i tak zrobi swoje i znowu będziemy udawać analityków.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2017, 21:00 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.