Żebyś się nie zdziwił z tą L na EU -H1 chyba że cena utrzyma się nad 1.0620 i przebije 1.0676 to wtedy zasięg podwójnego dnadalan pisze:No co mogę powiedzieć Rafał good luck

Żebyś się nie zdziwił z tą L na EU -H1 chyba że cena utrzyma się nad 1.0620 i przebije 1.0676 to wtedy zasięg podwójnego dnadalan pisze:No co mogę powiedzieć Rafał good luck
co do wykresu H1 to widzę edka identycznieMERLIN pisze:Żebyś się nie zdziwił z tą L na EU -H1 chyba że cena utrzyma się nad 1.0620 i przebije 1.0676 to wtedy zasięg podwójnego dnadalan pisze:No co mogę powiedzieć Rafał good luckmało realne
Ciekawostka ciąg formacji geometrycznych ,i dalej rysują
A jak widzisz wariant białej kreskiMERLIN pisze: Żebyś się nie zdziwił z tą L na EU -H1 chyba że cena utrzyma się nad 1.0620 i przebije 1.0676 to wtedy zasięg podwójnego dnamało realne
biala kreska bardzo malo prawdopodobna, czerwona wysoko prawdopodbna.andrut pisze:A jak widzisz wariant białej kreskiMERLIN pisze: Żebyś się nie zdziwił z tą L na EU -H1 chyba że cena utrzyma się nad 1.0620 i przebije 1.0676 to wtedy zasięg podwójnego dnamało realne
Wiem bo widze cie w rezyserce,dalan pisze:Tomasz ja już was czytam od 5 lat,ale tylko po to żeby uczyć się na czyichś błędach
Kiedys tu pisałem o wzajemnych zaleznosciach miedzy róznymi instrumentami,dalan pisze:A co kręcisz,jak dramat to się pisze.![]()
Ps.Tomek to tylko lużne gadki po sobotniej bani,trzeba czsasem odpocząć od wykresów.Złota nigdy nie grałem i nawet nie wiem co tam się dzieje,ale jakaś korelacja z edkiem chyba jest.