Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

Niech się srają Ci to wyzywali go od oszustów ;-)

Teraz wymiękliście...?

Fakt jego "biznesy" dają wiele do myslenia, aczkolwiek padały w tych wątkach wiele nieprzyjemnych słów pod jego adresem. Nie jego kursów, tylko jego adresem...

Wielokrotnie ten wątek schodził nie z głównej myśli jaka jest dyskusja na temat jego działalności, a szedł w kierunku jego "oczerniania"...

;-)

Wiele razy mówiłem, że nie trzymacie się "tematu" a zapędzacie się w prywatne wycieczki pod jego osobę. Słowo "oszust" jest to bardzo mocne słowo, a padło tutaj wielokrotnie...

To tak musiało się skończyć:)

pab102
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: pab102 »

Moim zdaniem wątku nie usuwać. Ci , którzy wyzwali od "oszustów" a nie mają na to dowodów no to mi przykro niech zrozumieją w końcu że życie to nie szkółka niedzielna. A kursantów 1mln jak się zapytają co zrobili jaki info produkt napisali czy stworzyli jakąś stronę internetową , ile godzin w tygodniu pracowali i nikt nic nie odpowie to też będą mieć ciężko. Mieliście 1 godz. w miesiącu na rozmowę , dlaczego się nie zgłosiliście do Pana Jacka tylko na forum była załatwiana spawa?.
PS.
Ciekawe czy hejterzy którzy przegrają w ramach rekompensaty będą musieli wystąpić na kanale sukces.pl i przeprosić?

Zima2017
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zima2017 »

Ja nigdy nie byłem przeciw Jackowi. Czy będzie pozew administracji czy nasz wszystkich? Ja nic złego nie zrobiłem :| .
Po co się w to bawić? Chcecie grzywnę albo ograniczenie wolności? Czy administrator może mnie powiadomić jak zaczną prosić o dane kont? Do Administratora być może przyjedzie policja i zarekwiruje sprzęt, wyłączą całe forum. Tak łatwo można to zakończyć. Przecież Pan Jacek jest dla nas bardzo dobry bo chce tylko usunięcia strony i daje wam możliwość a wy chcecie się kłócić!

whoknew08
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: whoknew08 »

Zima, ja wszystko rozumiem, jesteś młodą osobą, stresujesz się, ale też nie popadaj ze skrajności w skrajność. Jeśli wstydzisz się teraz rzeczy, które pisałeś, to po co to było? W Internecie nikt nie jest anonimowy i trzeba pisać to, co byłoby się skłonnym powiedzieć komuś "na żywo". Nie wiem, co konkretnie pisałeś, ale to też nie jest tak, że każda opinia to zniesławienie.
W wątku wypowiadały się osoby, które kupiły kurs, i były niezadowolone. Napisały swoją opinię na ten temat. Z tego co wiem, to wyrażenie opinii jest i zawsze było legalne. To tak, jakby producent np. suplementu zaskarżał użytkowników, którym dany produkt nie pomógł. Z tego co się orientuje, to nie można nawet zaskrażyć producenta leku, który nie pomógł na daną dolegliwość. Bo nikt nam nie gwarantuje 100-procentowej skuteczności, więc zawsze jest możliwość, że komuś coś nie pomoże i ktoś będzie niezadowolony.
Kurs to nic innego jak produkt, więc na takiej zasadzie upadłyby wszystkie portale w stylu Ceneo - nikt nie mógłby napisać o swoich doświadczeniach.
Dużo osób (w tym ja) odnosiło się też w swoich postach do filmów Jacka. Nie wiem czy wiecie, ale w Stanach istnieje gigantyczne forum o nazwie GuruGossip, na którym dyskutuje się o Youtuberach, i też jest to jak najbardziej legalne, i nawet wielcy (mające po parę milionów subskrypcji) Youtuberzy nie zaskarżają użytkowników - ludzie wyrażają swoją opinię. Możnaby to zrobić też bezpośrednio pod filmem na Youtube, napisać dokładnie to samo, co pisane było tutaj na forum - opinię.
To co jest karalne, to pisanie nieprawdy, gdyby ktoś np. napisał "Kupiłem kurs i Jacek mimo gwarancji zwrotu w ciągu pierwszego miesiąca, odmówił". Z tego co kojarzę, parę osób w wątku zgłosiło się po zwrot, i pisali zgodnie z prawdą, że Jacek pieniądze zwrócił. Albo gdyby ktoś tutaj wyciągał jakieś prywatne sprawy z życia Jacka - z tego co pamiętam, takiej sytuacji nie było, ktoś pisał, że nawet nie dało się nic o nim znaleźć w Internecie.
Jacek wiele razy mówił, że kurs przyniesie efekt tylko, gdy poświęci się odpowiednio dużo pracy, i że ludzie, którzy rezygnują po miesiącu albo się nie przyłożą, nie będą mieć efektów. Jednak "producent" produktu nie może wymagać, żeby każdy wygłosił opinię tylko po skrupulatnym wykonaniu wszystkich poleceń. Producent wybielającej pasty do zębów , która może zadziałać dopiero po miesiącu stosowania, nie może zaskarżyć kogoś, kto na forum stomatologicznym napisał "używałem tydzień i nie pomogło, beznadziejna pasta". Opinia pozostaje opinią, chyba, że zawiera nieprawdę lub wulgaryzmy, groźby.

Zima2017
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zima2017 »

No właśnie ja nic złego nie pisałem a teraz będę wzywany do sądu. Wiem, że nikt nie jest anonimy i dlatego nie piszę nic co jest nieodpowiednie, ale wyrażanie negatywnej opinii jest podobno karalne.

ltk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ltk »

Osoby niepełnoletnie udzielające się na temat Jacka bez jakiejkolwiek wiedzy zostaną ukarane, bez względu na to czy pisały prawdę, oczerniały czy chwaliły, wszyscy dostaną uwagi do dziennika i rodzice zostaną powiadomieni, UWAGA!! Zima2017 dożywotni zakaz internetu lub zakład poprawczy.

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

Ej, ale ludzie HALO HALO ja tu nie widzę, żeby ktoś Jacka nawyzywał albo coś. Serio już nie mogę napisać swojej opinii o kursie? JACEK JEST OSOBĄ PUBLICZNĄ - PAMIĘTAJCIE O TYM !!!!

A słowo "oszust" - heh, proszę bardzo mówienie, że kurs kiedyś kosztował 8 tysięcy, ale nigdy tyle nie kosztował hmm..To jak inaczej mogę nazwać takiego człowieka? No już wszyscy co się boją macie argument na to hehe :)

nieudacznik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nieudacznik »

Tak mnie to wzruszyło, że pieśń napisałem..

Na drzwiach go nieśli po szkodzie głupi
Chociaż się sypał krytyki grad
Świat się dowiedział, szkoleń nmie kupił
Jacek Wiśniowski padł...

-rookie-
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: -rookie- »

whoknew08, masz racje. Gdyby każdy miał takie podejście i brak dystansu to wszyscy procesowalibyśmy się o byle bzdury pisane pod naszym adresem bo poczuliśmy się obrażeni. To już byłoby chore. Wtedy nic nie można było by napisać bo nie wiadomo jak zareaguje druga osoba, czy nas do sądu nie poda o "zniesławienie" . Obok mnie mieszkają ludzie którzy tak działali i jak coś im nie spasowało to telefon na policje albo sprawa w sądzie. Ale od kilku lat mamy już spokój, przeszło im :o Jednak jak czytam niektóre komentarze tutaj to Jacek Wiśniowski mógł poczuć się dotknięty, więc nie dziwię się że chce to skończyć w sądzie... dlatego jeszcze raz sugeruję usunięcie wątku.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2017, 11:16 przez -rookie-, łącznie zmieniany 3 razy.

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

Zima...

Pójdziesz siedzieć za obrazę Jacka ha ha ha :D

ODPOWIEDZ