DayTrading: Piątek 03.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 03.03.2017
Ktos wczesniej prosil zeby pisac kiedy depo bedzie pekalo,ale to jeszcze nie ten moment
Na chwile obecna : stratna pozycja na CAC,moglem zamknac z zyskiem ale nie mam czasu sledzic caly czas notowan,zostawilem i nadal uwazam ze zarobie na tym
stratna na funcie,tutaj niestety nie byla przemyslana,zobacze co z tym zrobic
stratna na USDJPY,za wczesnie otworzylem,byla formacja ale zanegowali a ja juz spalem i nie zamknalem
Jesli czegos zaluje to tego ze na JPYPLN zamknalem z zyskiem x,a jakbym 3 dni poczekal to bym wzial 3x,tym bardziej ze pare obserwuje i wyczekalem na dobry moment
Na chwile obecna : stratna pozycja na CAC,moglem zamknac z zyskiem ale nie mam czasu sledzic caly czas notowan,zostawilem i nadal uwazam ze zarobie na tym
stratna na funcie,tutaj niestety nie byla przemyslana,zobacze co z tym zrobic
stratna na USDJPY,za wczesnie otworzylem,byla formacja ale zanegowali a ja juz spalem i nie zamknalem
Jesli czegos zaluje to tego ze na JPYPLN zamknalem z zyskiem x,a jakbym 3 dni poczekal to bym wzial 3x,tym bardziej ze pare obserwuje i wyczekalem na dobry moment
WTI H4 pin bar
- MowmiSasiad
- Pasjonat
ten pin bar jest jednocześnie inside bar'em, który właśnie wybiło do góry...
myślę , że to będzie pożegnalne przemówienie babci nic więcejZibi 68 pisze:Do Janet 19,00 będą kręcić bez większych ruchów
z fałszywym wybiciem i moim zdaniem wymowniejszy jest pin barMowmiSasiad pisze:ten pin bar jest jednocześnie inside bar'em, który właśnie wybiło do góry...

po "wybiciu" lokalnego wsparcia cena przetestowała od spodu opór i wróciła do formacj

Ostatnio zmieniony 03 mar 2017, 11:20 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
- dobryfxplayer
- Maniak
chcecie wiedziec wiecej o pinbarach zapraszam na preludium warsztatow konferencyjnych organizowane przez Global Investment Wealth dzisiaj o godzinie 11:20 poniewaz wiedzy nigdy za malo!
edit:
chyba ze dalej chcecie tracic. nie dziekujcie
edit:

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
-
- Fanatyk
Nie, ja dziękujedobryfxplayer pisze:chcecie wiedziec wiecej o pinbarach zapraszam na preludium warsztatow konferencyjnych organizowane przez Global Investment Wealth dzisiaj o godzinie 11:20 poniewaz wiedzy nigdy za malo!
edit:
--------------------------------------------------------
Gold opcja :
https://www.tradingview.com/x/EKgGCY91/
Ostatnio zmieniony 03 mar 2017, 11:28 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
A co to jest ten pimbaj? Możesz wyjaśnić?dobryfxplayer pisze:chcecie wiedziec wiecej o pinbarach zapraszam na preludium warsztatow konferencyjnych organizowane przez Global Investment Wealth dzisiaj o godzinie 11:20 poniewaz wiedzy nigdy za malo!
edit:
- dobryfxplayer
- Maniak
pimbaj? pierwsze slysze.
ja handluje na pinbarach, nie uzywam techniki pimbajowej.
ja handluje na pinbarach, nie uzywam techniki pimbajowej.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
-
- Fanatyk
GBP jak ,,... "uwierz w ducha"
osłabia sie po słabych danych pmi,
coraz mniej słyszy sie że 1.30
lubie brytyjczyków bo np Bee Gees
ale funt niestety
https://www.youtube.com/watch?v=nREV8bQJ1MA
osłabia sie po słabych danych pmi,
coraz mniej słyszy sie że 1.30
lubie brytyjczyków bo np Bee Gees
ale funt niestety
https://www.youtube.com/watch?v=nREV8bQJ1MA
Ostatnio zmieniony 03 mar 2017, 11:47 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.