To było dobre hehehedobryfxplayer pisze:pimbaj? pierwsze slysze.
ja handluje na pinbarach, nie uzywam techniki pimbajowej.

To było dobre hehehedobryfxplayer pisze:pimbaj? pierwsze slysze.
ja handluje na pinbarach, nie uzywam techniki pimbajowej.
no widzisz. zaczynasz powoli rozumiec! jeszcze beda z Ciebie ludzie. zaufaj mi.dobryfxplayer pisze:okej, jak wejdę na wyższe stawki to dam ci popływać moim jachtempr7emo pisze: przemek dam ci osobista rade. nie kombinuj tylko zarabiaj. jeszcze mi bedziesz dziekowac...![]()
ale z ciebie brechta jestdobryfxplayer pisze:ale zaraz zaraz co sie dzieje z edkiem?
i ujawniłeś tajemnice zawodowądobryfxplayer pisze:w Instytucie rozmawialiśmy na temat edka i doszliśmy do konkluzji jednoznacznej ze beda wzrosty.
nikt mnie nie zwolni bo on jest mojTomasz196407 pisze:i ujawniłeś tajemnice zawodowądobryfxplayer pisze:w Instytucie rozmawialiśmy na temat edka i doszliśmy do konkluzji jednoznacznej ze beda wzrosty.koniec świata zwolnią cie
zawsze jest ktoś nad tobą i głowądobryfxplayer pisze:nikt mnie nie zwolni bo on jest mojTomasz196407 pisze:i ujawniłeś tajemnice zawodowądobryfxplayer pisze:w Instytucie rozmawialiśmy na temat edka i doszliśmy do konkluzji jednoznacznej ze beda wzrosty.koniec świata zwolnią cie
-- Dodano: 03 mar 2017, 12:14 --
UWAHA zaraz opor na edku peknie. NIE gramy teraz!
Zwracam honordobryfxplayer pisze:ale wam szczeny opadna pod koniec dnia dzisiejszego.
edek L !
(konsultacje w sprawie zajmowania pozycji "długich" w Institute of Trading po godzinie 15:00)