GMMA in Color
Na jakich parach grać najlepiej na M5 i M15 ?
Zauważyłem, że większość to pary jenowe, prawda?
Ja obecnie próbuje grac na M5 i podpieram się trendem na M15 na edku, eju, ujku i kablu. Ze średnim skutkiem ale to raczej brak konsekwencji.
Może gdzieś robię błąd?
Poniżej mój link do screenu z kiepskiego dnia wg mnie do trejdu z Gmma.
http://img175.imageshack.us/my.php?image=ujek1ch2.png
Dzięki. :
Zauważyłem, że większość to pary jenowe, prawda?
Ja obecnie próbuje grac na M5 i podpieram się trendem na M15 na edku, eju, ujku i kablu. Ze średnim skutkiem ale to raczej brak konsekwencji.
Może gdzieś robię błąd?
Poniżej mój link do screenu z kiepskiego dnia wg mnie do trejdu z Gmma.
http://img175.imageshack.us/my.php?image=ujek1ch2.png
Dzięki. :
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Broda, masz na myśli ujka ? A inne pary jenowe ?
Chodzi mi to czym grać najlepiej stale, nie w danej chwili ;-)
Gti, wiem, że są opisane sygnały, wątek przeczytałem.
Czy któryś z kolegów ma może coś do doania - licze na to ;-)
Pozdr.
Chodzi mi to czym grać najlepiej stale, nie w danej chwili ;-)
Gti, wiem, że są opisane sygnały, wątek przeczytałem.
Czy któryś z kolegów ma może coś do doania - licze na to ;-)
Pozdr.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
MACD opada więc o longu nie ma mowy.gti pisze:sygnaly wejscia opisane są na poczatku wątku , sygnał raczej dla L
System przynosi zyski na każdej parze, która ma jaką taką zmienność.Jankes pisze:Broda, masz na myśli ujka ? A inne pary jenowe ?
Chodzi mi to czym grać najlepiej stale, nie w danej chwili
Może spróbujcie na E/j i G/j całkiem duża zmienność i ciekawe trendy można wychwycić, wcześniej grałem na E/u ale tam jakoś ostatnio cienko z sygnałami na GMMA.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.