DayTrading: Czwartek 02.03.2017
- 

Nieśmiertelny Trader
Re: DayTrading: Czwartek 02.03.2017
Generalnie to oszukałem dzisiaj system. Rynek chciał Mi zrobić MC a Ja pyk szybka dopłata i już wiedzą że mnie nie dostaną. Mam teraz na nich haka. Tymczasem można zostawić edka na miesiąc.  Fly like an eagle...

też dopłaciłem... tylko że mam S na samurajuNieśmiertelny Trader pisze:Generalnie to oszukałem dzisiaj system. Rynek chciał Mi zrobić MC a Ja pyk szybka dopłata i już wiedzą że mnie nie dostaną. Mam teraz na nich haka. Tymczasem można zostawić edka na miesiąc. Fly like an eagle...

- dobryfxplayer
- Maniak 
a to ja tez doplace. w grupie siła i nie ma bata!WILDLIFE pisze:też dopłaciłem... tylko że mam S na samurajuNieśmiertelny Trader pisze:Generalnie to oszukałem dzisiaj system. Rynek chciał Mi zrobić MC a Ja pyk szybka dopłata i już wiedzą że mnie nie dostaną. Mam teraz na nich haka. Tymczasem można zostawić edka na miesiąc. Fly like an eagle...

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
						- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
hehedobryfxplayer pisze:a to ja tez doplace. w grupie siła i nie ma bata!WILDLIFE pisze:też dopłaciłem... tylko że mam S na samurajuNieśmiertelny Trader pisze:Generalnie to oszukałem dzisiaj system. Rynek chciał Mi zrobić MC a Ja pyk szybka dopłata i już wiedzą że mnie nie dostaną. Mam teraz na nich haka. Tymczasem można zostawić edka na miesiąc. Fly like an eagle...
opcja Rekawów

- dobryfxplayer
- Maniak 
UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
(komunikat do odwolania. na shorty wymagane pozwolenie z IOT - Institute of Trading)

(komunikat do odwolania. na shorty wymagane pozwolenie z IOT - Institute of Trading)
dobryfxplayer pisze:UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
Co palisz jak tradujesz? Ja też chcę.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
chyba zwykłe zielsko ;]jen-yy pisze:dobryfxplayer pisze:UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
też bym zahajcował

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
						..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- 

Nieśmiertelny Trader
Na parkiecie traderów to standard. Skrajność emocji gdy Ty zarabiasz a kolega obok traci, bluzgi, wyzwiska, destrukcja sprzętujen-yy pisze:dobryfxplayer pisze:UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
 Super kosmiczne pociski których sam doktor miodek by sie nie powstydził. Nie trzeba nic palić
 Super kosmiczne pociski których sam doktor miodek by sie nie powstydził. Nie trzeba nic palić  Ludziom zwyczajnie odpier....
 Ludziom zwyczajnie odpier.... 
z całym szacunkiem do Ciebie, ale każdy z Nas podejmuje indywidualne decyzje...dobryfxplayer pisze:UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
druga uwaga: dajesz rekomendacje... a gdzie wykres?
- dobryfxplayer
- Maniak 
nie oszmieszajcie się. akceptuje tylko poważne konwersacje.
-- Dodano: 02 mar 2017, 17:16 --

-- Dodano: 02 mar 2017, 17:16 --
prawdziwy trader nie musi miec wykresu. wystarczy tylko zarabiac.WILDLIFE pisze:z całym szacunkiem do Ciebie, ale każdy z Nas podejmuje indywidualne decyzje...dobryfxplayer pisze:UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
druga uwaga: dajesz rekomendacje... a gdzie wykres?