DayTrading: Czwartek 02.03.2017
Re: DayTrading: Czwartek 02.03.2017
Generalnie to oszukałem dzisiaj system. Rynek chciał Mi zrobić MC a Ja pyk szybka dopłata i już wiedzą że mnie nie dostaną. Mam teraz na nich haka. Tymczasem można zostawić edka na miesiąc. Fly like an eagle...
też dopłaciłem... tylko że mam S na samurajuNieśmiertelny Trader pisze:Generalnie to oszukałem dzisiaj system. Rynek chciał Mi zrobić MC a Ja pyk szybka dopłata i już wiedzą że mnie nie dostaną. Mam teraz na nich haka. Tymczasem można zostawić edka na miesiąc. Fly like an eagle...

- dobryfxplayer
- Maniak
a to ja tez doplace. w grupie siła i nie ma bata!WILDLIFE pisze:też dopłaciłem... tylko że mam S na samurajuNieśmiertelny Trader pisze:Generalnie to oszukałem dzisiaj system. Rynek chciał Mi zrobić MC a Ja pyk szybka dopłata i już wiedzą że mnie nie dostaną. Mam teraz na nich haka. Tymczasem można zostawić edka na miesiąc. Fly like an eagle...

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
-
- Fanatyk
hehedobryfxplayer pisze:a to ja tez doplace. w grupie siła i nie ma bata!WILDLIFE pisze:też dopłaciłem... tylko że mam S na samurajuNieśmiertelny Trader pisze:Generalnie to oszukałem dzisiaj system. Rynek chciał Mi zrobić MC a Ja pyk szybka dopłata i już wiedzą że mnie nie dostaną. Mam teraz na nich haka. Tymczasem można zostawić edka na miesiąc. Fly like an eagle...
opcja Rekawów

- dobryfxplayer
- Maniak
UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
(komunikat do odwolania. na shorty wymagane pozwolenie z IOT - Institute of Trading)
(komunikat do odwolania. na shorty wymagane pozwolenie z IOT - Institute of Trading)
dobryfxplayer pisze:UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
Co palisz jak tradujesz? Ja też chcę.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
chyba zwykłe zielsko ;]jen-yy pisze:dobryfxplayer pisze:UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
też bym zahajcował

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Na parkiecie traderów to standard. Skrajność emocji gdy Ty zarabiasz a kolega obok traci, bluzgi, wyzwiska, destrukcja sprzętujen-yy pisze:dobryfxplayer pisze:UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?

z całym szacunkiem do Ciebie, ale każdy z Nas podejmuje indywidualne decyzje...dobryfxplayer pisze:UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
druga uwaga: dajesz rekomendacje... a gdzie wykres?
- dobryfxplayer
- Maniak
nie oszmieszajcie się. akceptuje tylko poważne konwersacje.
-- Dodano: 02 mar 2017, 17:16 --
-- Dodano: 02 mar 2017, 17:16 --
prawdziwy trader nie musi miec wykresu. wystarczy tylko zarabiac.WILDLIFE pisze:z całym szacunkiem do Ciebie, ale każdy z Nas podejmuje indywidualne decyzje...dobryfxplayer pisze:UWAGA nadaje komunikat nie brac shortow na edku! zrozumieliscie?
druga uwaga: dajesz rekomendacje... a gdzie wykres?