uwielbiam to forum!
-- Dodano: 28 lut 2017, 22:07 --
o kur cos sie swieci na edku tera UWAGA UWAGA! NIE GRAC!!!
-- Dodano: 28 lut 2017, 22:09 --
widzieli to? teraz spadaja. ciekawe co dalej? lepiej pozostac z boku...
Ty masz jakiś problem z tym że Ci ktos życzy powodzenia?Tomasz196407 pisze: Powodzenie? zyczysz
wybacz lae jakos nigdy sobie nie składalismy zyczeń, moze i to nowa kultura a dla cos innego
1. Ale jakie tam przypisywanie... Zwykły zabieg stylistyczny. jen-yy chodziło o to żeby Świeżak grał 123J zgodnie z metodologią Dadasa, a nie przypisywać autorstwo Darkowi - jakby coś z tego miał.Rafal152 pisze:
1 nie można żadnego setapu przypisywać komuś kto go nie wymyślił
2 NIgdy ale to nigdy na tym forum ani na żadnym innym nie przekonywałem do mojego sposobu trejdingu . Wręcz przeciwnie na tym forum i to na forum ogólnym namawiałem żeby każdy wrzucał swoje analizy i swój sposób myślenia bo jeżeli z kilku analiz innych spojrzeń na rynek wyjdzie jakiś fajny poziom to jest mocny sygnał do gry , zwiększenia prawdopodobieństwa .
problem w tym, że tu nikt nie pisał która strategia jest lepsza.dobryfxplayer pisze:odwieczna walka kogo strategia jest lepszai kto ma racje
Jenny też cie lubiejen-yy pisze:Ty masz jakiś problem z tym że Ci ktos życzy powodzenia?Tomasz196407 pisze: Powodzenie? zyczysz
wybacz lae jakos nigdy sobie nie składalismy zyczeń, moze i to nowa kultura a dla cos innego
Sorki. Przepraszam więcej nie będę.
A życzenia składałem wszystkim ogólnie na świeta i nowy rok. Jak wszystkim to i Tobie.
Ale jak Cie to uraziło to przepraszam. Juz nie bedę.
Także życzę wszystkim wielu pipsów. Wszystkim, oprócz Tomasza.
co ma wspólnego-pr7emo pisze:trzeba być twardym jak nanorurka i nie spać