DayTrading: Wtorek 28.02.2017
Re: DayTrading: Wtorek 28.02.2017
wti sie budzi?
-
- Fanatyk
Ja zartobliwie ,Rafal152 pisze:Tomasz196407 pisze:Rafał ja bym chciał sie zapisać na "rafałowe fibo"![]()
a tak powaznie to może niech dziś wybija GJ do dołu i bedzie spokój,
Tomasz to już przechodzi granice absurdu![]()
I zaczyna się opis na danych historycznych bo formacja 123 .
GBP jest dla mnie jeszcze do spadków ale to już ostatnie uderzenie i warto się temu przyglądnąć z wyższych TF .

GJ analizuje,
złoto masz?
Wiem Tomasz że żartobliwieTomasz196407 pisze:Ja zartobliwie ,Rafal152 pisze:Tomasz196407 pisze:Rafał ja bym chciał sie zapisać na "rafałowe fibo"![]()
a tak powaznie to może niech dziś wybija GJ do dołu i bedzie spokój,
GBP jest dla mnie jeszcze do spadków ale to już ostatnie uderzenie i warto się temu przyglądnąć z wyższych TF .![]()
GJ analizuje,
złoto masz?

Ze złotem to mnie nawet nie drażnij .... Analiza przygotowana 19 listopada 2016 i aktualna sytuacja .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jesteś tego wartRafal152 pisze:Tomasz nie wiem jak u Ciebie z kasą ale ja biorę troszkę więcej za wykłady niż Dadas . On się zadowoli 50 k ja nie schodzę ze 100 k![]()

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
ale Cię boli ten Dadas. Chyba dlatego, że myślicie podobnie. Obaj jestecie strasznie przekonani do swojej metody i nie dopuszczacie że ktoś może mieć trochę inne zdanie. Czy to dobrze czy źle oceńcie sami.Rafal152 pisze:
Jak ktos chce, to podobne podejście do świecy momentum jest w linku poniższym
i nie ma to nic wspólnego z Dadasem
Powodzenia
http://just-zeroline.blogspot.com/p/podstr-1.html
no i na nawigatorze http://forex-nawigator.biz/forum/koncep ... t9032.html
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- F-You Money
- Pasjonat
Wyższe TF-y to właśnie mówią o spadkach, które nawet się jeszcze porządnie nie zaczęły. nie warto zgadywać na FXRafal152 pisze:
GBP jest dla mnie jeszcze do spadków ale to już ostatnie uderzenie i warto się temu przyglądnąć z wyższych TF .

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Zapłacę na demo
Co do tego 1,2,3 to tam rzeczywiście to było po 13.20, tylko nie wiem dlaczego świece momentum wziąłeś tą z 13.40 a nie tą wielką spadkową jakieś 4o min wcześniej. Przecież tamta była większa i przebijała ważne wsparcie. Jak się ją podstawi to lepiej to wygląda. Oczywiście każdy jest mądry po czasie. W trakcie gry jest trudno to wyłapać , jeszce określić kierunek gry po takim ruchu..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Dziękuje jenny ze prp o mnie wspomniałes w Twoim poście,jen-yy pisze:ale Cię boli ten Dadas. Chyba dlatego, że myślicie podobnie. Obaj jestecie strasznie przekonani do swojej metody i nie dopuszczacie że ktoś może mieć trochę inne zdanie. Czy to dobrze czy źle oceńcie sami.Rafal152 pisze:
Jak ktos chce, to podobne podejście do świecy momentum jest w linku poniższym
i nie ma to nic wspólnego z Dadasem
Powodzenia
http://just-zeroline.blogspot.com/p/podstr-1.html
no i na nawigatorze http://forex-nawigator.biz/forum/koncep ... t9032.html

nic nie mam do nikogo naprawde!!
jestes, jestesmy w takim miejscu co kazdy moze umiescic swoja opinie, analize,
wiec nie wiem czemu sie dziwisz że kolega Rafał to wykorzystał, i napisał co sadzi,
Ja skromnie ci mówie nic nie wspomniałem o ww. Twojej mistrzowskiej osobie,
Powodzenie mam i nie musisz mi go zyczyć,
Dyskusja chyba niepotrzebna, mozemy ty i ja i pan D. zyc koło siebie i nie wadzic nikomu i sobie też , czyz nie prawda jenny

Przypomne Ci te słowa, kiedy będę zgarniał grubą kasę z foreksudobryfxplayer pisze:mysle ze swiezak to jest jakis bot albo trol on ma jakis glebszy plan. on nie traduje. on chce wydymac i oskubac tutaj wszystkich. on poprostu nie moze handlowac....

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- F-You Money
- Pasjonat
na świeczkach nic nie określisz, to jak rzut monetą, wszelkie systemy oparte tylko o świece można sobie miedzy bajki wsadzić, i dema się trzymaj jak najdłużej...Świeżak44 pisze:Zapłacę na demoCo do tego 1,2,3 to tam rzeczywiście to było po 13.20, tylko nie wiem dlaczego świece momentum wziąłeś tą z 13.40 a nie tą wielką spadkową jakieś 4o min wcześniej. Przecież tamta była większa i przebijała ważne wsparcie. Jak się ją podstawi to lepiej to wygląda. Oczywiście każdy jest mądry po czasie. W trakcie gry jest trudno to wyłapać , jeszce określić kierunek gry po takim ruchu..
świeca to tylko odzwierciedlenie ruchu, emocji itp, a jak sam masz napisane, wykres jest po to by cie oszukać, w taki czy inny sposób, bez analizy instrumentalnej możesz tak na demo latami śmigać.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money